Korištenje Mikrovalna Studio (MWS) za optičke simulacije

E

E-goe

Guest
Bok

Da li itko od vas ima iskustva u simulacijom optičkim komponentama (kao što je CMOS piksela) s MWS.

Znam da Mikrovalna Studio je namijenjen za izračunavanje RF-elektromagnetska polja (E, H-polje ...), ali kao što je svjetlost elektromagnetsko polje i mislim da bi trebao biti moguće simulirati E, H-polje u optičkim komponentama kao i

Ako netko ima iskustva u tom sam uvelike će cijeniti svoje komentare, kritike za korištenje ove EM-rastvarač u toj određenoj temi.

Koje su točke pogledati u kritičnim način i što su ograničenja MWS za izračunavanje EM-polja sa ovaj softver?

Pozdraviti
E-goe

Quote:

ali kao što je svjetlost elektromagnetsko polje i mislim da bi trebao biti moguće simulirati E, H-polje u optičkim komponentama kao i

yes, CST MWS može simulirati optički građevine pod uvjetom da nisu jako velike.Ukoliko ste označili web www.cst.com tamo ćete naći primjer simulacije na sprežnik svjetlo vod.

Međutim, imajte na umu da u MWS nema pojednostavljenja u jednadžbi (za razliku od optičkog tehnike kao što su BPM) tako da mislim da bi trebao potrajati dulje vrijeme nego optika simulatori, kao što su BeamPROP

srdačan pozdrav,
Adel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back