korelirani Double Uzorkovanje (CDS) u sigma-delta ADC

T

TiwstedNeurons

Guest
Bok, svi

Primijetio sam za neke SD ADC dizajne, ppl CDS koristiti za smanjenje integrator curenje i šum treperenja.Za one dizajne koji sklop šumovi su dominantni izvori buke (tj. kvantizacija buka nije tako očito), kako mogu modela šum treperenja i bijeli šum ispravno ako je zaposlen CDS?hvala.-TiwstedNeurons

zbog CDS šum pojačala je oblikovan na E * (1-z ^ (-1 / 2)), odnosno je high-pass filtriranih

Hvala, GingerJiang.Što ako unos parazitskih kapaciteta od opamp znatno je velika?

Jeste li ikad učinio bilo simulaciju za istraživanje šuma spektra w / CDS tranzistor u razini?Želim čep buke spektra u SIMULINK SD Toolbox, vrsta izgubio taj način ja mogu ispravno simulirati.

BTW, bilo tko znati kako to ostvariti z ^ (-1 / 2) u simulink?

Hvala unaprijed.

-TiwstedNeurons

veliki ulazni parazitski kapacitet od opamp će povećati naseljavanje vrijeme constent od integrator, na taj način povećati gubitak snage

čujem CD-ova može biti simuliran spectreRF, ali ja ne probati
U stvari, kad ja model buke opamp SD u alatni okvir, i uzeti u obzir toplinski šum jedino, možda to nije vrlo točnosti

Bok, Gingerjiang:

Postoji nekoliko radova tvrde ulaz parazitska kondenzatori mogu ozbiljno degradirati performanse niske frekvencije buke u CDS.Ako ste zainteresirani, mogu naprijed te papire za vas.

Ja sam se bave visokom preciznošću Maš sada i krug buke je granica moj dizajn.Taj 'zašto mi je potrebno da model sve ispravno.JA postaviti put za napraviti z ^ (-1 / 2) u matlab: koristeći stopa tranziciji.

Thanks for your help!

hi TiwstedNeurons

ja ne smatraju utjecaj ulaznih parazitski kapacitet, to je moja krivnja.ona mora biti korisno ako vam poslati radove vezane za mene, puno hvala.moja adresa je ginger1977 (at) 163.com

Ja sam projektiranja visoke rezolucije kaša previše: D možda helikopter je izvedivo previše koji smanjuju 1 / f šum, Ja sam težak to

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back