B
biff44
Guest
Bilo tko imati primjer inverznog FFT algoritam, u Mathcad ili Excelu, koje se mogu uzeti vratiti signal amplitude u frekvencijskom području i faza podataka iz radara i pretvoriti ga vratiti vlast vs udaljenost zemljište?Ja sam igranje okolo sa zgazi CW radar (poslati jedan frekvencije, izmjeriti faze i amplitude odraz energije, korak do nove frekvencije i ponoviti, itd.), a samo shvatila da se ne znam najosnovniji način inputing podataka u Mathcad datoteku.
Pretpostavljam da trebam koristiti ICFFT funkciju, ali kako mogu postaviti frekvencije.Stvarne frekvencije će biti 6.3, 6,310 ... 6,6 GHz.Ali nemam pojma kako to da je ulaz u mathcad vektor.
Također, čitao sam u nekim HP podatke da su to "ekstra polirati DC return" za njihovu IFFTs oni koriste u svom mikrovalna mjerne opreme.Niste sigurni kako i početi raditi to, jer ja nisam ništa mjerenje u DC-u nešto manje od 6,3 GHz regiji!
Pretpostavljam da trebam koristiti ICFFT funkciju, ali kako mogu postaviti frekvencije.Stvarne frekvencije će biti 6.3, 6,310 ... 6,6 GHz.Ali nemam pojma kako to da je ulaz u mathcad vektor.
Također, čitao sam u nekim HP podatke da su to "ekstra polirati DC return" za njihovu IFFTs oni koriste u svom mikrovalna mjerne opreme.Niste sigurni kako i početi raditi to, jer ja nisam ništa mjerenje u DC-u nešto manje od 6,3 GHz regiji!