Konformna Asic LEC problemi

L

leongch

Guest
Bok,

Ja sam čist moj dizajn datoteka koristeći HAL alata, a to nas zahtijeva promijeniti signal za veliko slovo, umjesto malih slova.
Nakon što sam promijeniti imena signala, u LEC to mi dati upozorenje jer nema zajedničkih ključnih točaka kao ime signala promijenio.

Svibanj sam knw u alat Konformna Asic, bilo postavka se može učiniti da neka konformne alat znaju promijenio je naziv signal je zapravo isto kao i zlatne dizajn?

Hvala ...

leongch wrote:

Bok,Ja sam čist moj dizajn datoteka koristeći HAL alata, a to nas zahtijeva promijeniti signal za veliko slovo, umjesto malih slova.

Nakon što sam promijeniti imena signala, u LEC to mi dati upozorenje jer nema zajedničkih ključnih točaka kao ime signala promijenio.Svibanj sam knw u alat Konformna Asic, bilo postavka se može učiniti da neka konformne alat znaju promijenio je naziv signal je zapravo isto kao i zlatne dizajn?Hvala ...

yeah ...Znam neke vrlo je glupo upozorenje, ali moj naglasak voditelj želite da imate 0 upozorenje od HAL-u dizajnu.

Znam na vlakna / HAL alat možemo ga postaviti kao-NE provjeriti samo tima odbijaju da ih koriste.
Tako sam morati pronaći načine kako riješiti probleme u LEC

leongch wrote:

yeah ...
Znam neke vrlo je glupo upozorenje, ali moj naglasak voditelj želite da imate 0 upozorenje od HAL-u dizajnu.Znam na vlakna / HAL alat možemo ga postaviti kao-NE provjeriti samo tima odbijaju da ih koriste.

Tako sam morati pronaći načine kako riješiti probleme u LEC

bok,

Ispravite me ako sam u krivu.
Obično, vlakna provjeriti nije u ASIC / FPGA design toka.
To je samo dodatni uvjet.

Na primjer, ako dizajner prakse dobrog stila kodiranja u njihov dizajn, nema potrebe da se lint provjeriti.

Što da li vi misliti?

Imao sam ovaj argument s moje proj vođa.On želi dodati lint provjerite u našoj ASIC toka.Tako, ja mu dao moje objašnjenje kao spomenuti iznad.

On je isti kao i ideje leongch menadžer, koji je 0 UPOZORENJE od HAL-u dizajnu.

Hvala unaprijed.

no_mad wrote:Na primjer, ako dizajner prakse dobrog stila kodiranja u njihov dizajn, nema potrebe da se lint provjeriti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back