Kondenzator inditance i otpora

T

tadeupasetto

Guest
Bok, ja sam pokušava simulirati fazni pomak pomoću varaktorska i moram znati kako ja mogu procijeniti induktivnih i buntovna efekt za kondenzator.

Kondenzator induktivitet normalno modled u seriji s Kondenzator, svoje vrijednosti razlikuje se za različite konfiguracije kondenzator, npr. olovo ap ima velike inductances (do nekoliko NH), dok je čip kape imaju nisku inductances (frakcija na NH).Za čip kape, to ovisi o tome da li vi montirati čips i iznos vojnici koriste.

Kondenzator otpor se izravno odnose na kondenzatoru Q. Ovdje možete ga model ili R u seriju sa C ili R paralelno s C. Možete dobiti vrijednost lako ako znate kondenzator Q. možete oduzeti formula sami.Na temelju modela (ili s RP ili RS, pisati izraz Z, onda Q jednaka je imaginarni dio Z podijeljeni stvarni dio Z, riješiti za R i R je funkcija P, f, i C.

U oglasima u može to model ako imate jasnu definiciju varaktorska uređaja.

Now, Im 'koristeći varactors avaiable u Ansoft Desinger, poput MV2105 i MMBV105GLT1, ali rezultati simulacija i praktični rezultati su vrlo različite.Htjela bih znati da li je potrebno napraviti iste korekcije u ovim modelima.

thank's

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back