Komunikacija ispod 15m?

S

Sfinga

Guest
Bok,

Ja sam designinig glavnu jedinicu pridaju terminal jedinicama.

Koristim RS485 protokol između glavne jedinice becuse udaljenost je duga (oko 50 metara)

Planiram za komunikaciju između glavne jedinice i terminal.
Je udaljenost između glavne jedinice i jedinice Terminal do 15 metara.

Bez ikakvog protokola poput RS484 ili RS232, mogu li ja sendnormal podataka beteween ih.

Je li to funkcionirati?Drugim riječi Koja je maksimalna udaljenost dva sklop koji može komunicirati zajedno bez potrebe bilo kakve RS-xxx protokolima.Thanx

Ja jednostavno koristiti serijski kabel (Rx, Tx, gnd i sheeld) do 30 metara bez zaštite error protokol nekoliko puta, a ja nikad imati problema.

Tako je od 15 metara vi ne trebate 422 ili 485 svojih dulje udaljenosti.Mr.Cube

bok,

To uglavnom deends o mnogim čimbenicima okoliša - kako galamljiv vaše okruženje, vozač porasta / pada uzrokujući vrijeme razmišljanja o unterminated (ako) linije, brzina prijenosa podataka itd. diferencijalna protokole (RS422/485) su namjeravali eliminirati zajedničkom načinu buke od enarby izvora.
Dakle, ako naiđete na probleme, te bi trebao probati:
1) serije raskida resistors, plased kod vozača output - ne smisla na jednosmjerni linije.Nešto oko 50 Ohm vrijednost.
2) Smanjenje brzine prijenosa podataka
3) Može biti, razmotrite dodatni oklop komunikacije kabliranje

Ako vam treba prenositi u TTL ili LVTTL mislim da nije dobra praksa, prvo ako koristite standardni (RS232, rs485, lvds ili slično), možete li sučelja uređaj također uf morate promijeniti neke uređaje mrvica differnt VCC i mnoge cots druge uređaje.
Ako ne trebate brzinu brži 485 mislim da je bolje i za kratke udaljenosti, u stvari, možete napraviti comunication mrvica bolje kvalitete.
Zdravo

Bok,

Molimo vas tražim emitira TTL \ CMOS digial podataka preko žice kabel za max.15 metara.
Ima li problema?

Ću se priključiti na glavne jedinice sa 12 terminala i JA dont 'ištanje to izraditi RS232 ili RS485 konverter za svaki terminal.

Hvala za odgovore.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back