koji način je dobar Stan razini ili Hijerarhija u ASIC

S

sharu

Guest
koji način je dobar Stan razini ili Hijerarhija u projektiranju čip? Ako sam da 350K vrata i 30 + sjećanja i 6-7 IP blokova .. koji način bih trebao koristiti? Koji su pro i kontra za ove dvije metode? (Stan razini ili Hijerarhija)

stan dizajn će pomoći u kada je u ne želite potrošiti više vremena kako bi poboljšali položaj. hiearchy dizajn je dobar za dizajn za understnd više o položaju i područje modula accoupy i U restrukturiranju ur kôd

Bok, Sharu, Za mom mišljenju, hijerarhijska metodologija je pogodan za svoj dizajn. Hijerarhijski metodologija će vam pomoći da shvatite svoju arhitekturu. A to će vam pomoći da izgradite svoj verificaiton okoliš. Možete stvoriti neke modele ponašanja za svoje testbench. Sretno

moje razumijevanje na vaša pitanja je: U pogledu provedbe (sinteza + pozadina), koje se ulijevaju je pogodan za svoj dizajn? hijerarhijska / stan tok? moje mišljenje je: 1. sinteza svoj dizajn u hijerarhijskoj način (odozdo prema gore). 2. P & R u faltten način. (350K vrata ništa za back-end alat).

1. prije sinteze, uključujući sinteze, sadrže hijerarhiju za čitljivost. 2. nakon tlocrt, poravnati hijerarhiju, jer postoji hijerarhija kučine: top i blok

dependin o tehnologiji koja u su prilagođene za izgradnju ur dizajn u. mogu birati između hierarchial ili stan tlocrtu. Ja predlažete ide Thru Nano susret iznimno je tutorijali razumjeti više Abt stan tlocrt. SoC susret koristi stan tlocrt i nano susret iznimno koristi hierarchial tlocrt kao broj tranzistora koji se koriste za tehnologiju i Fab. od čip je također vrlo važno. s obzirom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back