koji mi može dati Skripte za skeniranje sinteza?

J

jinruan

Guest
Bok, svi
Imam neki problem napisati skriptu za skeniranje sinteze, koji će mi dati primjer skripta?
Hvala!

Molim Vas e-mail: jinruan (at) sourcecore.com

Bok, jinruan

Vi svibanj pronaći knjiga pod nazivom "Advance ASIC chip sinteze" na ovom forumu.Neki primjeri su u ovoj knjizi, i komentare.

Sretno

scan sinteza?What's your znači?
Ako želite netlist s testa spreman stanje?

scan sinteza?What's your znači?
Ako želite netlist s testa spreman stanje?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
želim kompajlirati i testirati spremni umetak scan lanca.Postoji mnogo vrata, mjerenje vremena na mom dizajnu, našto ja trčanje moje pismo, postoje mnoge povrede kada dc izvršiti "check_test" naredba, i to ne uspije umetanje skandirati lanca.Drugim riječima, to je za mene diffcult umetnuti skeniranje lanac za sat više-dizajnu.

JA dont misliti jednostavno trebate sinteza skriptu, ali
DFT metode, možete uputiti na DFT temu u blizini ako se nada da ne skandirati lanac

molimo pogledajte sljedeći link:
www.tcleda.org, neki primjer skripta

Izgleda da satovi nisu u potpunosti kontrolirati sa sat-vratarenje.Kako je sat vratarenje umetnut?Je li to od alata kao što je PowerCompiler ili zapravo staviti na RTL-u od strane dizajnera?
PowerCompiler ima mogućnost isključiti sat vratarenje za vrijeme skeniranja.Ako se stavi u od strane dizajnera, onda on mora onemogućiti sat vratarenje s skeniranje ili način pin test modu, inače flip-flops s usmjernika-ure neće biti scannable.

Hi jinruan

Morate umetnuti scan-lanac za svaki sat domenu.I ne pin-MUX na najvišoj razini svoj dizajn.

drugi Metodije to više-sat lanac je umetnuti spojno između dva sata domene.Ova metoda može popraviti neki setup povrede i držite povreda, ali to ne može riješiti sve stvar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back