Koji je najbolji

I

isuranja

Guest
Bok,
Može bilo tko objasniti što je najbolje od followings,
VB.NET, C , C # i Java.A zašto?

Pozdravi,
I Suranja

bok,
VB.NET: dobro za brzi razvoj i korištenje. NET framework ja, e zgrade. Framwork NET aplikacija.

C : brzo i kod objektno orijentirani jezik, dobar za pisanje velikih aplikacija.

C #:. NET razvoj (microsofts oponaša Java)

Java: mreža i web-usluga vezanih softvera.

Njegova gotovo nemoguće uspoređivati jedno s drugim ..Ecah od njih ima svoje prednosti i tradeoffs ....

Ako postoji bilo jednostavno najbolje među njima, onda bi se ostatak zastarjeli do sada.

Kao što je ranije ne može biti u odnosu na ostale
svaki ima svoje jedinstvene prednosti
C je dobar za sustav programiranja
C # i Javu za web appication
Vb.net je dobra za brzi razvoj aplikacija za web, kao

Izgleda da ste novi u svim
ako želite naučiti programiranje sugeriraju sam C kao baza

sretnoDodano nakon 23 sekundi:Kao što je ranije ne može biti u odnosu na ostale
svaki ima svoje jedinstvene prednosti
C je dobar za sustav programiranja
C # i Javu za web appication
Vb.net je dobra za brzi razvoj aplikacija za web, kao

Izgleda da ste novi u svim
ako želite naučiti programiranje sugeriraju sam C kao baza

sretno

nisu značilo da se u odnosu na svaki drugi.ali ja uvijek mislim C je najvažniji jezik.

za newbie to kako je dobro slijediti ako je netko stvarno zainteresiran naučiti puno programiranja:
C-> C -> Java-> C # (u. NET) (ili)
C-> C -> VB.NET
Dobro je vrijeme zna C on ll biti puno upoznat sa puno programiranja challenges.Learning Java pomaže puno u C # i ako u dont hate microsoft ćete ljubav. NET lot.VB.NET je također OOPS temelji na taj način ja predlažemo da prakticiraju takve OOPS koncepata u c first.The problem sa C / C je da su oni puno depandant.So prevodilac jedne trebaju voditi brigu o takvim pitanjima previše.
Kareja

Osjećam c je najbolji sustav za programiranje, gdje nam je potrebno za komunikaciju između jezika i OS

c je dobar za početak, ako u to savršeno, ostatak jezika r jednostavan za naučiti.

Kao što ja osjećam nakon učenja c to je lako naučiti sve objektno orijentiranih jezika C, ali ne toliko kao i po meni je bolje naučiti c prvi

U mom mišljenju što se tiče učenja tih programskih jezika je concerened, proceduralna pristup pomaže u bilo koji amater programer bolji nego bilo koji drugi stil programiranja.Uvjerljivo Jednostavne C jezik je najbolje za početak sa.

Furher za OOP (Object Oriented Programming) preporučljivo je započeti s Java umjesto C uglavnom b / c od dva razloga.

Prvo sintaksa je gotovo isto kao i C. Tako je lako dobiti pomaknuo se od C do Jave.
Drugo Java daje razumijevanje objektno orijentiranog pristupa u iznimnim takav način da se uvijek osjeća jednostavno preuzeti C ili C # bilo koje vrijeme s mnogo manje napora.

Što se tiče područja primjene slažem se s mišljenjima već dao ovdje.

Best of luck!

U moje točke gledišta bismo trebali podijeliti usporediti u dva dijela: izvedbe i programiranje razini
- Izvedba: Mi smo dvije glavne strategije za pokretanje aplikacija u OS: trčanje OS specifičan stroj kod, ili pokrenuti misao prevoditelja koji su u sredini OS i programa, naravno prvi je mnogo više nego što performant drugi.(za navedene jezike) Java je tumačiti kod (ranije sastavili u pseudo kod (. klasa)) by JRE, pa ga polako jezika, C / C sastavio na strojni kod vrlo brzo, a MS.NET okvira su mješavinu koja: program (na bilo kojem jeziku dostupno: C #, VB, C ) je sastavljen na jeziku posrednik (IL asembler), a na prvoj vožnji, okvirni ga sastavlja na raspolaganju OS strojni kod (prvi put . neto program runs to treba više vremena) analizom raspoloživih resursa.

- Programiranje Level: Naravno, možemo samo t tražiti izvođenje strane, ako da ćemo učiniti sve programe u asembleru!Ovisno o primjeni i cilj programer iskustvo različit jezik treba koristiti.Za jednostavne programe možda možemo koristiti C (nema vremena kao što poduzeti kako bi se stvorili klase), za složenije nego čak performant programi možda možemo koristiti C (sastavio za određenu OS), za OS neovisne iona možda možemo koristiti. NET (s MONO smo već ga možete pokrenuti na UNIX-a (ali uz određena ograničenja)), za potpuno OS samostalnost, ali možda manje izvođenje Java, ..

java je najbolje za programer za web design i povezivanje prostora.ako u studiju u java mogu acceive dobro znanje u web technolgy i umrežavanje području.

Između VB.NET, C , C # i Java Java Rekao bih da je najbolji jer ima najbolju platformu nezavisnost.Možete pisati kod jedanput, onda trčanje na Windows, Linux, god.Učenje jezika je prilično jasan i konceptualne-ne morate gubiti vrijeme pamtiti puno malo quirks.

-Mnogi ljudi ne vole. Neto jer za plan to trčanje, krajnji korisnik mora instalirati okviru Microsoft dotnet, koja trajno mijenja vaš operativni sustav i može izazvati suptilne sukobe s drugim programima.Također, programi imaju tendenciju da se vrlo velik i trom, i koriste mnogo memorije.Pozitivna strana je da je vrlo lako napraviti sučelje.Negativna strana je da je to lako za dobiti zatečen u sučelju, i zaboraviti da se programski kod je ono što funkcionira, a ne sučelje.

-C # je trebala držati veliko obećanje, ali većina škola još uvijek uče uglavnom C, C , Java i Visual Basic.To znači da kada se učenja, postoji više ljudi koji vam mogu pomoći, u odnosu na C #.

-C je zgodan, ali ima previše verzije jezika i jezičnih procesora.Ako pokušate prebaciti prevodiocima vam otpada mnogo vremena učeći razlike.Pozitivna strana je da postoji nekoliko prevodiocima besplatno možete skinuti.Ista stvar naravno za C.

WaterTree wrote:

Između VB.NET, C , C # i Java Java Rekao bih da je najbolji jer ima najbolju platformu nezavisnost.
Možete pisati kod jedanput, onda trčanje na Windows, Linux, god.
Učenje jezika je prilično jasan i konceptualne-ne morate gubiti vrijeme pamtiti puno malo quirks.-Mnogi ljudi ne vole. Neto jer za plan to trčanje, krajnji korisnik mora instalirati okviru Microsoft dotnet, koja trajno mijenja vaš operativni sustav i može izazvati suptilne sukobe s drugim programima.
Također, programi imaju tendenciju da se vrlo velik i trom, i koriste mnogo memorije.
Pozitivna strana je da je vrlo lako napraviti sučelje.
Negativna strana je da je to lako za dobiti zatečen u sučelju, i zaboraviti da se programski kod je ono što funkcionira, a ne sučelje.-C # je trebala držati veliko obećanje, ali većina škola još uvijek uče uglavnom C, C , Java i Visual Basic.
To znači da kada se učenja, postoji više ljudi koji vam mogu pomoći, u odnosu na C #.-C je zgodan, ali ima previše verzije jezika i jezičnih procesora.
Ako pokušate prebaciti prevodiocima vam otpada mnogo vremena učeći razlike.
Pozitivna strana je da postoji nekoliko prevodiocima besplatno možete skinuti.
Ista stvar naravno za C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back