koji je najbolji alat za sat-STABLO SINTEZA (CTS)

A

au_sun

Guest
hi prijatelj,
ŠTO SU alata koji su dostupni za CTS,
koji je najbolji alat za sat stablo sinteze-CTS,
AKO bilo koje materijale, KAKO CTS se provodi u EDS-ALATI?PLS upload Internet,

Ja sam u potreba od Internet za moj projekt RAD

Thanx unaprijed

Uvijek sam se SE u generirana CTS
Abd Apolo od synopsys također mogu učiniti!

Mislim da svi P & R alati jesu u mogućnosti to učiniti CTS.Najpopularnijih P & R su alati Astro iz synopsys i SPC susret s kadenca.Tijekom CTS, postoje neki parametri trebate brinuti, kao što su sat faze signala, sat unosa kašnjenje i sat izvrtati ...... Teško je reći koji alat je bolji jer je u velikoj mjeri ovisi o dizajnu i vaše CTS napor, tako, pokušajte koristiti alate ste upoznati s

eexuke kao što kaže, to nema smisla raspravljati je alat koji je bolji, to do koliko bolje možete koristiti alat.

sve P & R alat je sinteza sat stabla i otkrio sam da je magma ne optimizirano sinteza klasa stablo

Hi au_sun:

Mi koristimo CTS samostalan alat pod nazivom cl0ckwise prije dvije godine, a sada

to je bio uključen u susretu s C (at) dence.

Mislim da ASTRO je dobar alat.To može pružiti dobar stablo sat.Ali morate imati ispravna SDC datoteku.

netko može dati kratki uvod za CTS korak?Trebam osnovna ideja na tu temu.Hvala.

Integrirani alat je hte SoCEncounter ili Astro.
Ali piont alat CST2006, to je više nego druge u dostupni.
.

Magma: pružiti korisnicima više kontrole, najbolje sat drvo kvalitete, najgore korisničko sučelje.
Astro: jednostavan za korištenje, prilično dobar rezultat, najbolje korisničko sučelje.
Soče: lakši za korištenje, brz i prljav, skoro se može nositi bilo koji sat kompleksne strukture, no proizvesti najgori rezultat.

Synopsys IC prevodilac koristi više snage i jednaka ASTRO.
u može probati za CTS u IK kompajler

Mislim da ovisi o strukturi sat alat funkcionalnost varira ..
SOC susret je dobro kada se za veće designs
Gdje Astro kao što je dobro za srednje razine designs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back