SE i Astro ne izgleda alati - oni su P & R alati
Layou alata, u području industrije, virtuoz je najpopularnija, u akademskim, čarolija se koristi široko
Raspored alat nije dovoljno.Trebate pomoć da izvučete najviše iz nje.Tanner je moćan, ali zahtijeva puno osobni angažman to get "valjanje".Za virtuoz možete naći mnogo stvari koje samo traži tkanje (čak i besplatno knjižnice).
Virtuoz se alat koji se koristi diljem, većina podrška za virtuoz.Zašto dont u probati koristeći Jezerac?To je velik alat gdje može smanjiti vrijeme u velikoj mjeri, ako se u vlasništvo dobar izloženosti alat.
HI,
Imam bio koristeći kadenca IC 4,46.Koristim virtuoz Layout Editor za sve moje potrebe za analogne i mješovite IC signala prilagođeni dizajn.Vrlo nedavno sam počeo uzimati L-Edit od Tanner EDA.Ali, ipak JA preferirati kadenca okoliš.
Imam bio koristeći Avanti Apolon za neko vrijeme.U posljednje vrijeme sam počeo koristeći IC5 i shvatio da IC5 je daleko više inteligentno nego bilo koji od Avanti / Synopsys alata.To je radost koristeći IC5.Synopsys izgleda kao da se jako trudim u Astro alat kako bi bio bolji ali najviše od nove značajke su dodao je pun kukac i teško koristiti.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.