Koje su vrste zvukova u slika i videa?

Q

qasmi

Guest
Koje su vrste zvukova u slika i videa? CAN tehnike obrade slike se mogu izravno primijeniti na video obradu? Koje su tehnike koje se mogu koristiti u prevladavanju buke u video?

Radim dosta sa video signala, obradu .... ali do sada nisu naići klasifikacija buke u video signala. Vi jednostavno identificirati izvor Buka: slabog osvjetljenja slika buke (izrađen po pojačanja u krugu kamerama), EMC buke itd. Prvo morate pretvoriti u analogni (kompozitni) video signal u digitalni (A / D), a zatim možete primijeniti isti kao i obradu za slike. Kako smanjiti buku: Softver i hardver. Više informacija o digitalnom noice smanjenje ćete pronaći na http://www.digital-rapids.com/Products_DemoRoom.html~~HEAD=pobj

Da, ja sam obradu video u digitalnoj domeni. Buke želim ukloniti se sastoji od crne / bijele točke mijenja svoj položaj ili položaj u videu. Ja sam koristeći B / W kamera s 12-bitnom rezolucijom. Rezolucija nije problem, jer kad sam snimiti fotografiju onda se čini savršenim, a nakon obrade ne bi se poboljšala buke. Obrada kao što su rub otkrivanje, jačanje i sl. to zahtijeva buke biti potisnut, ali to buka postaju vidljivi nakon obrade na videu. Koristio sam znači filter, medijan filter i sl., ali je video postaje najgore nakon toga. Ja sam koristeći intenziteta dio i prerada samo. Budući da je fotoaparat crno-bijeli, ako Hue i Zasićenje je također da se mjeriti. Koji su izvori ove varijable buke i kako se može ukloniti?

Najpopularniji buka kamera buke u video signala i to uvelike utječe na video kompresije i video obrada i druge tehnike. Ostale vrste poremećaja mogu biti posljedica atmosferskog turbelance. Kamera buka nije tako lako ukloniti jer morate očuvati rubove. Ako ćemo primijeniti niskopropusni filtar da biste uklonili da je buka onda može doći do poremećaja rubove uz pokreta putanji. Stoga u primjeni bilo niskopropusni filtar, morate voditi brigu o gibanje put i za to je jednostavna gibanje procjena algoritam je dužan da se provodi i gdje je gibanje zanemarivo primijenite filtar. Drugi tip signala možda zbog nekih particualr benda buke i ona svibanj biti repetative buka npr. u slučaju JET zrakoplova. Tako da morate primijeniti bend odbiti filter da biste uklonili taj poseban bend buke. Inače, ako vaše slike dolazi iz Stellite zatim najvažnije buka bijelo guassian slučajni šum. Normalno slike koje su pogođene sa solju i paprom, a Guassian slučajni šum ..... ali ako su u. razmišlja o izvoru onda definitivno kamera buka tipičan buke guassian slučaj u video signala ......... Evo ja sam također pridaje dva dokumenta na smanjenje buke i može vam pomoći puno u smanjenju buke ......... To su stvarno koristan. S poštovanjem,

U reponse na svoj drugi e-mail koji ste nailazi bijeli i balck točkice ..... Dakle, ovo se zove "Sol i papar BUKA", kao što sam spomenuo u moj prethodni e-mail ....... Sada, ako želite ukloniti ovaj šum medijan filter je dovoljan upto određenoj razini buke intenziteta, ali ne za više intenziteta buke. Mislim da u vašem slučaju intenzitet buke je mnogo veća ....... Zašto ne koristiti neke tehnike slike za oporavak svoj video podataka Ina čistu modu obnove, a zatim ga obraditi ......... Prosjeku filter obično uklanja ovu buku, ali čini se da je video mutno ............. Morat ćete napraviti kombinaciju usrednjavački filter Unsharp i prikriva da biste dobili neki bolji rezultat ili svibanj biti više robustan denoising filtar, ali bit će potrebno više tereta ............... Jedan filter Ja mogu predlagati je priložen ovdje ........ Ja sam ga koristiti u svojoj koder video signala i to uklanja buku jako ......... Zapamtite, ako koristite bučne podatke u jedinici za obradu videa da će degradirati performanse vašeg sustava ............... Postoje različite jednadžbe filter, ali morate probati svatko, a zatim pokupiti jedan najprikladniji za vas ............ Pogledajte priloženu datoteku ...................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back