koja je najvažniji parametar u LDO?

R

renwl

Guest
PSR, linija regulacije, buke u stanju mirovanja ili tekući?

je zahtjev za LDO RF razlikuje od LDO za druge?

Regulacija opterećenja je važno, power-down potrošnja energije je naveden za punom cvijetu proizvoda.

RF LDO's vs low-speed LDO's vs ...itd.

Ne znam, mislim da na kraju dana si upravljaju naočale.Svibanj biti više iskusan dizajner mogu da nam daju svoj komentar.

thanks.the nepokretan trenutno nije spomenuo power-down struja.koliko LDO vrste postoje?

Mislim da ste pogodak najviše od važnih parametara, a ja bih dodati stabilnost (gainand faza marža) i toplinska disipacija dizajn u mix.

Da, stabilnost je osnovna funkcija zahtjeva.Međutim, buke i PSR uvjet je vrlo strogi u RF aplikacija.zašto je to još važnije, ne drugi parametar?

LDO je ispad low-voltage regulator.
voltage regulator treba proizvesti stabilan izlazni napon.
kako bi dobili stabilan napon, stabilnost je prvi parametar te bi trebao uzeti u obzir.
linije regulacije i regulacije opterećenja koriste se za procjenu LDO nastup.
učinkovitosti i buke također treba uzeti u obzir za visoke performanse aplikacije.

je zahtjev za LDO RF razlikuje od LDO za audio?ako je drugačiji, zašto?

stabilnost je najviše impt.jedna kao najistaknutiji req.od LDO je da bi o / p konstanta ...

Što najvažnijih parametara uvijek ovisi o tome gdje ste stavili LDO.Recimo za integrirani MCU proizvod, onda Q-struja i stabilnost su najvažniji parametri.Učitavanje propis igra rabljenih važnost i napokon linije regulacije.Buka ili PSRR također igraju ulogu, ali relativno ne najvažniji.

Ako stavite LDO u neki osjetljivi analogni blokova kao moć poput PLL, ADC, buke i PSRR su najvažniji paramters jer uglavnom smo koristili za LDO buka poništenje.

Kao rezultat toga, uvijek debela aplikacija prije nego što je dobio odgovor od pitanja.Inače, ppl će baciti cijeli grozdovima odgovore na vas bez pomažući vam puno napokon.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back