keramičke diskriminator dio supstitucije

B

brojeva

Guest
Uspio sam se korak dalje i sakatiti dio na tipkovnici prijemnik RF i ne znam što da ga želite zamijeniti.Dio broj na njemu je "CDBM C28"

Vjerojatan svoj 'keramičke diskriminator nekih vrsta, ali ja sam pretražio i pretražio i ne mogu naći nigdje da ih mogu naručiti.Znam da mora postojati drugi dijelovi ne mogu zamijeniti s, ali kao što ja ne znam puno o keramičkim diskriminatori Ja stvarno ne znam što tražiti.Ja bih poštovati bilo koji pomoć možete dati bilo tko.

To je jedan od rijetkih rezultata JA dobiti od Googlea: http://luguang.en.alibaba.com/product/50017006/50090823/Ceramic_Discriminators/Ceramic_Discriminators.html

Teško je reći.Ovisi o tome što frekvenciji sustav funkcionira u.Ja bih probati 27 MHz keramičkih rezonatora u taj utor i vidjeti ako Internet utvrde.

Možda ako bi mogao pomoć mene razumjeti samo ono što je diskriminator keramičke bih imati bolje šanse uzimajući ovaj rad opet?Prijamnik ne radi na 27MHz, ali da keramičkih diskriminator ocijenjeno je na 455kHz

Kakav kreten postova pitanje na ovom brodu, ali ne zamaram reći što frekvencije dio djeluje na, iako on zna da info.to shvatiti sami.

Beats me.Kakav kreten ne mogu shvatiti kako zamijeniti "**" s "TT" slijediti link za sve naočale za dio ukljucujuci frekvenciju?

Mislim da je također ista vrsta kreten koji ne vide zašto morate znati ništa o učestalosti nešto da joj pomogne shvatiti što točno keramičke diskriminator ne i da li ona može ga zamijeniti s manje sofisticirane mini-krug zajedničkih dijelova .

Im 'ne žele biti razmažen sa "kako bi dio od # xxxx x website."Ja sam obličje za "možete koristiti kristala ili keramike oscilator ili RC spoj ili ružičasta slona u mjestu keramičke diskriminator, jer sve ono doista je blah blah blah".

Cijenim vaš doprinos, ali ne mogu reći da sam se ljubazno da bude idiot iz bilo kojeg razloga.Ne znajući koliko vi o toj stvari ne čini mi idiot.I zaboravljajući uključiti detalje koji bi mogli pomoći samo me čini plavuša - još uvijek nije idiot.Baš kao što ne ček povezati JA pošta ne čini ti idiot - to se samo čini se gotovo kao lijeni kao mene.

Ja bih to ljubav ako sam mogao podoba ovaj vanjska strana ja osobno.Pokaži mi wikipedia članku ili nešto.Sam siguran kao pakao ne mogu naći ništa na tu temu.Ako znate išta više od radim keramičke diskriminatori Ja bih sigurno biti obvezna ako želite da ga podijelite sa mnom.

Ovo Keramičke diskriminator je za 455kHz.Bilo koje vrste, unesite ili proizvodnja će stati.Potražite prvi paket.
Diskriminator može se zamijeniti s paralelnim spremnika sklop.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back