Keil 3

N

Nahian

Guest
1) Imam problem za moje ED2 (Atmel 8051) za učitavanje. Heksadecimalna na nju ....
Flip (2.4.6) pokazuje runtime error ......

Što trebam napraviti

2) može bilo tko popuštanje mene argument po kojem ja mogu poslati. Heksadecimalna by Keil?3) bilo koji link za program u uzorku Keil

Hvala unaprijed ....

Što Run Time greška?i kada do you get it?
On svibanj biti zbog pokvarene instalacije flip.
Objavite svoje pogreške's screen-shot.

ya da je instalacijski problem ........ thnx ...

I HV zapravo neki drugi problem, ali ..........

to je vrijeme van error "kada ja klik povezati (com1, buad 115200, priručnik sync disbled zbog auto ISP),
jer se moje jedna ED2, koristeći druge ne pokazuje tu poruku kad pokušam connect.this posebice jedan (ed2) pokazuje vrijeme van error ". pojaviti problem nakon što ga je nekoć Erase, bjanko ček, Program, Verificiraj obavlja flip 2.4.6.
Prije svega nema problema oko thr.what shoud I do

drugo trebam Argument kojim ja mogu učitati. heksadecimalna by Keil.

thnx unaprijed

Čini se kao bootloader je briąu out.Nisam siguran, ali to se događa mnogo puta P89V51RD2 na koji je sličan ED2.Probajte i vidjeti ako je izbrisiv bootloader na ovaj čip, ako da, ATMEL moraju imati Hex datoteku za učitavanje programa koji možete koristeći paralelno programer.

Ne znam što argument da prijeđu na Keil za programiranje.Nikad pokušao to.Možete pitati to pitanje u Keil foruma.

Za bootloader na posao valja pružiti neke hardverske uvjete onda samo da će doći u modu programiranja ..............

Ja sam radila sa AT89C51RD2 ..... U tom PSEN trebaju biti NISKE na rubu pada na RESET pin ..... prije nego što bi trebalo ostaviti plutajuæi ......
Ale bi također lijevo plutajuæi .....

Ako je u tim uvjetima pružati samo što će raditi ........

i bolje je koristiti flip 3.2.1 umjesto flip2.4.6 ....

Da, trebate unijeti zemaljska PSEN bootloader za programiranje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back