kalibra lvs pogrešku "ne" CMOS 0.13um granica i PR

N

NGOUA

Guest
Bok
Imam dva problema:
i prvi sam pogrešku na kalibar lvs "ne" za "grešku zove" Ja izmjenio "M1pn" u "M1pt (M1pintext)" i "Oznaka", ali netlist raspored je uvijek na netlist različitih izvora, kako se mogu riješiti ovaj problem?
sekundi, kada sam napraviti "gen iz izvora" za dvije ili četiri piksela (na primjer), a ja ih povezati (vdd! gnd! psel RST), ja činim "povezivanja - show nepotpune mrežama" slike pokazuje mi da sam nemamo ništa spojeno njih (mislim da je problem moje granica)?

Hvala

moglo bi ti biti konkretnija i stavite što više informacija kako bismo mogli pomoći you.eg lvs izvješće, sreen obuhvat izgled itd.

živjeli

Našao sam rješenje, to je bio problem na moj pin (korištenje M1pn umjesto M1pt), promijenio sam ga sa "P" za ažuriranje svojstva umjesto komponente i neto

živjeli

Imam problem sa kalibra previše.u LVS on kaže portovi su nestali i
nije identificirati bilo koji od priključaka.dok je u raspored priključaka su prisutni.ono što ovaj problem mogao biti.rekavši da je njegova moć i zemaljske mreže su nestali, a oni su tamo.Can you help me na ovomAdded nakon 41 sekundi:a drugo pitanje, mogu li obaviti XRC bez LVS radiš?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back