kalibra LVS i vađenje

P

pokemonstation

Guest
Pozdrav svima,

Imam problema s LVS kalibra.Moj problem je u tome kalibra LVS ne prepoznaje kočiće sam se u izgled.Na primjer, u izmjenjivački shematski moj ima 4 lukama (in, out, vdd!, Gnd!), Ali je kalibar LVS navodi da moj izgled ima 0 luci, bez obzira na sve sam s oznakom 4 luke u izgledu.Pokušao sam koristiti Napravi -> PIN ili Izradite -> Natpis na oznaku igle u mom izgledu, ali nijedan od njih radi.Se bilo tko znati što bih trebao učiniti da oznakom igle u mom izgledu tako da su priznata od kalibra LVS?

Moj drugi problem je sa kalibra ekstrakcija (PEX).Sam bio u mogućnosti to ekstrakt jedne netlist s parazitski kapacitet i otpor, ali kočiće / mrežama u rezultirajući netlist nisu označene kao što sam htio u moje shematski, iako sam izričito postaviti ekstrakcija mogućnost korištenja shematski mrežama.Se bilo tko znati rješenje za ovo?Moram li imati uspješno i error-free LVS pokrenuti kako bi se za ovaj posao?

Thanks in advanced!

pokemonstation wrote:Kalibar LVS ne prepoznaje kočiće sam se u izgled.

Da, prvi problem je riješen provjerom je li vaš oznakom sloj je u skladu s metalnim slojem montažna linija.

hello, hvala i za vaše odgovore.

Ja sam koristeći IC kadenca virtuoz 6.1.3 layout editor.Ja sam prilično siguran da sam odabrao pravi materijal na mjestu prije nego što sam LSW kočiće / naljepnice.Na primjer, moj VDD i zemaljska metalne ograde na 1, pa sam odaberite "M1: drw" prije nego što ja stvaram kočiće / naljepnice.Ja sam probati Pin sloj "M1: pin", ali to nije posao.Što
je sloj TT ipak?

Mislim da je to jedina greška LVS sam; # slučajevima i uređaja svih parametara podudaranjem.

Zapravo, radi LVS u aukciji!Valjda ovisi o PDK (ja sam koristeći IBM 65nm cmos10lpe), potrebno je sloj može biti različita.Ispostavilo se da sam to Stvoriti -> Label sa "lbl" (Label) sloj s podudaranje metala / poli.

Također sam onemogućen u varijablu okruženja PEX_RUN = true, koji uvijek stvara diodno između VDD i zemaljska željeznicom (i mi snage za dodavanje dioda u mom shematski)

Ipak, s radnim LVS, ja još uvijek ne mogu dobiti parazitske izlučena netlist na korištenje imena iz neto ili shematski ili izgled.Se bilo tko znati rješenje za ovo?

pokemonstation wrote:

Zapravo, radi LVS u aukciji!
Valjda ovisi o PDK (ja sam koristeći IBM 65nm cmos10lpe), potrebno je sloj može biti različita.
Ispostavilo se da sam to Stvoriti -> Label sa "lbl" (Label) sloj s podudaranje metala / poli.Također sam onemogućen u varijablu okruženja PEX_RUN = true, koji uvijek stvara diodno između VDD i zemaljska željeznicom (i mi snage za dodavanje dioda u mom shematski)Ipak, s radnim LVS, ja još uvijek ne mogu dobiti parazitske izlučena netlist na korištenje imena iz neto ili shematski ili izgled.
Se bilo tko znati rješenje za ovo?

tt sloj smo koristili za izradu naljepnica (igle) za umc90 ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back