Kako to trčanje apps na udaljenom računalu?

H

hot_ice

Guest
Hi ...
Pa, ja sam uspio to klada na to maknuti računalo i kopirati datoteke i sl. ..Ali, kako mogu pokrenuti programe na remoe stroja pomoću sučelja komandne linije?Thx!

Bok.

Jedan od načina na koji sam se uspješno koristi RPC.

Anoather način je koristeći VNC server ili Citrix server programa, a zatim maknuti compure izgleda kao da će to biti svoj.

Možete činiti što god vam se učiniti s vama posjedovati.

hmmm ...Ja sam novorođen in linux svijetu ...da budem iskren, nisam trčanje bilo koji program na mom terminalu još ...bilo kako, ja ću sigurno dati ga probati ...

Bok,
Možete pokrenuti programe na udaljenom računalu sa SSH i Telnet.SSH svibanj biti bolji izbor

Pa, SSH samo omogućuje prijavu na udaljeni terminal ...kako onda mogu trčanje aplikacija pomoću to?Usput, nikad nisam ni trčanje bilo aplikacije pomoću CLI mod ...Ja sam novorođen to Linux!

Nakon što se prijavite uspješno, ona se ponaša kao lokalni stroj.Pravedan tip in naredbe koju želite pokrenuti.To je sve.

adsl wrote:

Nakon što se prijavite uspješno, ona se ponaša kao lokalni stroj.
Pravedan tip in naredbe koju želite pokrenuti.
To je sve.

hmm.

Prvo, morate znati gdje se program ako nije izgrađen-in naredba.Ako se pravilno configurated, trebali biste biti u mogućnosti to tip programa naziv to izvršiti.

ex.pravedan iskoristiti mail naredbu da biste vidjeli e-mail.

Ako je vaš program je instaliran na neki poseban direktorij, imate postavljen "put" varijablu okruženja ispravno ili ćete morati otići u taj direktorij komandom cd.Moj prijedlog je da ste trebali uzeti jedan unix udžbenik knjiga prvi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back