kako to simulirati ovu OPA

W

wjxcom

Guest
Bok, svi: ovo je pun OPA diferencijal koji ima CMFB.U ovom krugu, CMFB koristiti 4 kapaciteti i nekih prekidača kontroliraju sat CKN2, CKN3, CKP2, CKP3 dostaviti zajedničkog napona.Sada, imam problem: kako mogu simulacije ovaj OPA, tj. koliko mogu AC analize za ovaj krug?jer tamo su neki sat pojedinačno, tako da ne mogu obraditi AC analizirati, ali ako sam maknuti sat pojedinačno, iako ja mogu učiniti AC analizirati, CMFB svibanj biti u redu.

drugo, nađem odliv M52 i M53 povezati s vrata M51 i M50, u isto vrijeme, izvor M51 i M50 povezati s podlogom od M52 i M53, ta vrsta veze je tako čudno i ja Ne znam zašto.

treće, što je uloga M56 i M55?

Pomozi mi, Molim!
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Tu nema tijelo može objasniti zašto odliv M52 i M53 povezati s vrata M51 i M50, u isto vrijeme, izvor M51 i M50 povezati s podlogom od M52 i M53, is it?

ili koji se mogu uvesti neke podatke koji objašnjavaju sklop?

(1) Možete pokrenuti PSS i onda PAC simulirati ovaj krug.
(2): M51, M52 i M50, M53 samo su dvije faze pojačalo.Nema ništa čudno za povezivanje izvora M51 i M50 spojen na pod.Ili barem, nisam vidjela da je čudno.
(3): Uloga M55 i M56 su osigurati pristranosti točke za M52 i M53

U stvari, to je dvostupanjski amp.the prva faza je presavijen amp.M13 i M14 su trenutni izvor load.M52 i M53 su dvije inputs.M54 M55 M56 su trenutno source.the prva faza je potpuno diferencijal amp, pa ga treba CMFB.And druge trans isključuje CMFB blok se sastoji od drugog stage.the drugoj fazi je jednostavno cascoded.M50 i M51 su dva ulaza, ali to nije u potpunosti diferencijal.

To je jasno?

Ali, zašto ne odabrati presavijeni cascode arhitekture? Visoke dobiti? Gainboosted zašto ne?wjxcom wrote:

Bok, svi: ovo je pun OPA diferencijal koji ima CMFB.
U ovom krugu, CMFB koristiti 4 kapaciteti i nekih prekidača kontroliraju sat CKN2, CKN3, CKP2, CKP3 dostaviti zajedničkog napona.
Sada, imam problem: kako mogu simulacije ovaj OPA, tj. koliko mogu AC analize za ovaj krug?
jer tamo su neki sat pojedinačno, tako da ne mogu obraditi AC analizirati, ali ako sam maknuti sat pojedinačno, iako ja mogu učiniti AC analizirati, CMFB svibanj biti u redu.drugo, nađem odliv M52 i M53 povezati s vrata M51 i M50, u isto vrijeme, izvor M51 i M50 povezati s podlogom od M52 i M53, ta vrsta veze je tako čudno i ja Ne znam zašto.treće, što je uloga M56 i M55?Pomozi mi, Molim!

Bok, winsonpku: ovo je dvostupanjski OPA?Da li znači da je prva faza obuhvaća M13, M14, M52, M53, M54, M56 i M55, a druga faza uključuje M15, M16, M17, M18, M48, M49, M51 i M50?

Da, mislim na taj način

wjxcom wrote:

Bok, winsonpku: ovo je dvostupanjski OPA?
Da li znači da je prva faza obuhvaća M13, M14, M52, M53, M54, M56 i M55, a druga faza uključuje M15, M16, M17, M18, M48, M49, M51 i M50?

Ja sam još uvijek ne znam kako to simulirati ovaj krug, odnosno kako proces istosmjernih i izmjeničnih analiza.
Netko mi reći da je prvo ja mogu obraditi Tran analize, kada CMFB je stabilna, spremanje krug je stanje.onda ja mogu obraditi ac analiza.

Ali ja sam već pokušao to učiniti, unfortunely nisam uspio

[quote = "winsonpku"] U stvari, to je dvostupanjski amp.the prva faza je presavijen amp.M13 i M14 su trenutni izvor load.M52 i M53 su dvije inputs.M54 M55 M56 su trenutni izvor. U prvoj fazi je potpuno diferencijalna pojačala, tako da treba CMFB.And druge trans isključuje CMFB blok se sastoji od drugog stage.the drugoj fazi je jednostavno cascoded.M50 i M51 su dva ulaza, ali to nije u potpunosti diferencijal .

To je jasno?

Ali, zašto ne odabrati presavijeni cascode arhitekture? Visoke dobiti? Gainboosted zašto ne?: Zašto drugoj fazi nije u potpunosti diferencijal?

u drugoj fazi, te da je analiza: f vam promijeniti napon jednog unosa, a zatim drugi izlazni se mijenja ili ne? ako je promijenjen, onda diferencijal, ne, sigle pozornici.
je to korisno za vas?[quote = "allan_guo"]winsonpku wrote:

U stvari, to je dvostupanjski amp.the prva faza je presavijen amp.M13 i M14 su trenutni izvor load.M52 i M53 su dvije inputs.M54 M55 M56 su trenutno source.the prva faza je potpuno diferencijal amp, pa ga treba CMFB.And druge trans isključuje CMFB blok se sastoji od drugog stage.the drugoj fazi je jednostavno cascoded.M50 i M51 su dva ulaza, ali to nije u potpunosti diferencijal.To je jasno?Ali, zašto ne odabrati presavijeni cascode arhitekture? Visoke dobiti? Gainboosted zašto ne?: Zašto drugoj fazi nije u potpunosti diferencijal?

ac za analizu, ja istrijebit sat krug, i dodati DC napajanje na cmfb, onda mislim da ja mogu obraditi analizom.kao sklop u prilogu
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back