kako testirati "ulazne struje curenja" iz Schmitt

T

tommydidi

Guest
Nakon što je dizajnirao moj shmitt okidač, Trebam to jamči za unos propuštanje struje ispod 0.1uA.Međutim, ja nemam pojma od događaj taj.Svatko može dati mi trag?Thanks a lot.

Bok,

Ovisno o vašoj razini dizajna (student proj. Vs proizvodnje dizajn) postoji nekoliko slučajeva mogu sjetiti:

1) Jednostavna Schmitt obarač: Pokreni simulacija uz ulaz u Vin (min) i Vin (max), izmjeriti struje kroz izvor ulaznog napona, preko procesa / napon / temperatura.Za CMOS procesa, ulazne struje treba biti nula.

2) Schmitt okidač za dizajn proizvoda: Procjena curenje struje ESD zaštitu od modeliranja sklopova dioda području.Trčanje preko simulacije isti proc / volt / temp, ali budite sigurni da rezultati koreliraju sa podacima napolitanki, kao što je curenje dioda pravilno modeliran rijetko iznad temperature.

3) Schmitt okidač za proizvodnju dijelova: Prihvati dijelovi za ESD tester, da ih ubiti spec. na ESD modela (HBM ili stroja).Onda mjera propuštanja preko temp.

Hi dipswitch,

Mislim da prvi je ono što sam obličje za.Hvala.

BTW, Ponekad, mi također postava ulazni napon oko putovanje točka Schmitt okidač za testiranje najveće struje (struja spike) teče kroz gornja dva tranzistora pmos, točno?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back