kako smanjiti DC / DC puni most izlazna noice

D

darla1

Guest
dragi svi

ja radim na puni most DC / DC coneverter ... kad sam povećati opterećenje na ouput strani noice mreškati povećava kao što je prikazano na slici ...

Mislim da je to zajednička noice modu ...

Znam da ovo elimate možemo koristiti zajedničku induktor način ... ali ja dont ištanje korištenje zajedničkih induktor način za to.

može bilo tko reći mene Ima li bilo koji način da se smanji ovaj.

hvala
darla
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Morate biti vrlo carefull s ovim vrste mjerenja, zemlju dovesti vaše sonde može podići dovoljan signal za prikaz ove vrste spikes.Pokušajte ponovno mjeriti s kratkim kao mogući zemaljske veze.

Malo kao u priloženom crtežu.

PS.Nisam rekao tamo ne može biti problem, ja samo znam pogrešnu mjerenja može prikazati problem potražite još mnogo, mnogo veći
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Slažem se s svhb.

Moj sonda će pokupiti sekundarne waveforms off a prelet SMPS kada je sa nekoliko inča daleko.U idealnom slučaju da ponovno trebala koristiti oklopljeni privoljeti i BNC konektorima.Ako don t ištanje to učiniti Stick vaše sonde s malom zemlju dovesti pravo u izlazni terminal ovaj štitnik pruža neki, ili to za mene.JA kladiti se vaš spikes dobit će mnogo manja.

hvala vam gospodine svhb i max

Znam da se sonda pijucima noice ,.... ali moj problem je kad se poveća opterećenje noice povećava i moj DC / DC transformator daje neki zvuk ..... ja dont znati zašto ..

ali ja sam neke analize ovdje ... kada sam loaded pretvarača upto 4A su o / p dc dc je čista bez bilo kakve spikes / noice....here sve je u redu,
tj. kontrolu i nema zvuka na moj transformator ..

kada trenutni izvan 4A output voltage spikes ima ... i transformator daje neki zvuk ...

hvala
darla

darla1,
Jedan jednostavan način smanjujući nois je mjesto niz RC mreže širom transformer secondary.Vrijednosti ,001 uf 1.2K i radi dobro.To zahtijeva malo eksperimentiranja za određivanje optimalnih vrijednosti.Velik dio buke je uzrokovano momentalan gaćice preko sekundarnog kada jedan set diodes pretvara pred drugim postavljena je u potpunosti isključeno.
Pozdravi,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back