kako sinteza satom s multi frekvenciju?

W

wwfhm2002

Guest
bok,

U mom dizajnu, ima sat čija frekvencija se može 2M, 4M, ..24m, kako je sinteza u dizajnu kompajler kako bi se izbjeglo postavljanje i držite kršenje bilo vremena.

Pozdravi.

Držite vrijeme ne odnose na sat frquency.
Za podešavanje vremena problem, imate vremena da ispuni zahtjev sa higtest frekvencije.
Hvala.

još jednu stvar, ti znače više satova u svom dizajnu ili samo jedan sat u svoj dizajn?

Na putu, kako sinteze za dizajn sa 2 nesinkroni satove?

Richard Lee wrote:

Na putu, kako sinteze za dizajn sa 2 nesinkroni satove?

ako je 2 nesinkroni satovima, to je tvoj problem dizajn, u DC, set_false_path vas.
ako je nesinkroni satovima, neka dc obraditi vremena, isto na jedan sat.

Je li tvoj sat rezultat velikog mux of 2M, 4M, ...24m.Zato mislim da bi trebalo kreiran sa satom iz ouput pin od mux, te koristite 24m sat.

Sretno

Ali postoji r nekim slučajevima da submodule koristiti, kažu 12MHz a drugi sat submodule koristiti,
recimo 24Mhz sat?U ovom slučaju, kako bi trebao sinteza moj dizajn?Hvala.

Ako imate više frekvencija sustava i satovi nisu povezane ... ni multiples svake druge stvari .... onda postaju prilično teško.Ako su povezane tada postaje lakše možete definirati kao multi-ciklus staze ....

Ja sam primjetio da se bavi Ambit multi frekvencija dizajne bolji od synopsys

Ako su oni sve synchonrous jedni drugima, onda problem nije difficulte: (1)
ne postoji nijedan multi-sat signali koriste od strane drugih dizajn pomoću drugog satova.U tom slučaju možete pustiti sintezu alat baviti zahtjevima vremena.Po defaultu, ako je signal generiran po jedan sat se koristi neki drugi sat
je uzorkovanja, vrijeme bi trebao sastati s requiremnts podešavanje vremena od ostalih satova. (2) ako se vremena u prethodnom slučaju cann't biti ispunjeni, onda multi - sat (ako sigurni koliko ima satova required) ili svibanj biti koristeći set_false_path dogovaranje s metodama.

Ako postoje multi-sat nesinkroni domenama, što znači da svaka druga, onda je problem teže: (1) set_fasle_path koristeći sinkroniziranje sklopove.(2) set_false_path rukovanje korištenjem metoda kao req i ack handshakes

Ja ikada dizajniran moj USBIF koristeći višestruke satom na jednom satu liniju.JA postaviti vremensko ograničenje temelji na max.Brzina Frekv.i nema bilo kakve nestabilne države dogodio.Znači, možete probati ovo pravilo u vašem desing.

Jeste u proverite svoj sat generacije
Generirajte samo sat na vrh razini, kao i ostala virtualna satova.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back