Kako simuliraju ouput impedancije

E

ebuddy

Guest
Ja sam novi u analogni dizajn.

Kako mogu simulirati ouput impedancija pojačala?Reći da sam jednostavan rutinski izvor pojačalo.Ne znam što je najbolji način da se promijeni izlazni napon i pronaći promjene trenutne.

Hvala za pomoć.

napraviti ulaz ac kratko.i učiniti ac analiza.
možete referenca TI materijala.

Pa, dobro bi bilo za promjenu izlaznog opterećenja i bilješka izlazni napon.Učinite to opet s različitim opterećenjem.Tada riješiti dvije jednadžbe s dva nepoznata sustav.

Živjeli

ebuddy je napisao:

Ja sam novi u analogni dizajn.Kako mogu simulirati ouput impedancija pojačala?
Reći da sam jednostavan rutinski izvor pojačalo.
Ne znam što je najbolji način da se promijeni izlazni napon i pronaći promjene trenutne.Hvala za pomoć.

Da!To je najlakši i najkraći put, jer je prema definiciji izlazna impedancija!

Postupak je jednostavan ...

Kratki bilo naponski izvor ulaznog ..i otvoriti bilo ulazne struje izvora ...
Nanesite napon između izlaznog terminala i promatrati trenutne ili
Nanesite tekući između izlaznog terminala i promatrati napona razvijenim
preko terminala ...
Izlazni otpor = sjedjeljka = Vapplied / Iobserved
ili sjedjeljka = Vobserved / Iapplied

Becarful s vezivati na kratko napon ulazni i stvari koje ako želite simulat svoj izlaz res.Još uvijek je potrebno za vaš Bias CS pozornici, postaviti pravu radna točka.Tako postavljena pristranosti, da je svaka stvar izgleda pravo, stavi napon izvora izmjenične u Izlaz (i samo izlaz) pokrenuti AC simulacija i raču Vout / Iout (oboje iz izvora napajanja AC), simulater ignorira DC napona ali treba napon da bi dobili pravo malog signala paramters

Ako koristite začinsko ..
onda korist. TF naredbu.

. TF vout vin

gdje je vout o / p čvor i Vin je ulazni izvor

Ova naredba će dati DC malog signala wrt vin dobit i malim signalom izlazna impedancija ...

nadati se današji pomoć.

Htjela bih pitati anotherquestion.Kako možemo odabrati simulaciju parametara za bilo koju drugu vrstu antene? Na primjer, prilikom dodavanja Sweep koje frekvencije mogu se koristiti i za 2,4 GHz antene?

možete koristiti napon AC = 1 na izlazu trenutku,

i koristite super velika prigušnice spojiti druge točke izvora napajanja i tlo,

zatim koristite ac simulacija, pogledajte struja u napon.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back