kako se porast u vbs povećava id poboljšanja u MOSFET

S

sridhara

Guest
kako se povećanje vbs povećava id poboljšanja u MOSFET .....??

povećanje vbs rezultate u djelovanju tijela terminala kao i druga vrata mos vodi do povećanja id ....ali to može oštetiti mos ...

smanjuje prag napona i tako izlučivalo struja povećava.

Anand,
može u mene objasniti kako baza wil djelovati kao drugi GATE ......
povećanje u vbs wil smanjiti iscrpljivanje područje između izvora i tijela kao i bt D i tijelo .... ali kanal dužine ili širine wil ostaju isti?

ako zamisliti dioda između tijela i izvor onda što više naprijed pristranosti ga (upto granica) više struje.kao što je i uzrok promjeni u odvod struje može se smatrati drugog vrata i tako se nazivaju 'sporedna vrata'.sohiltri je napisao:

Anand,

može u mene objasniti kako baza wil djelovati kao drugi GATE ......

povećanje u vbs wil smanjiti iscrpljivanje područje između izvora i tijela kao i bt D i tijelo .... ali kanal dužine ili širine wil ostaju isti?

vbs kada je incresed struja teče iz izvora koji većina to je onda uzeti mozgova ........mogu reći da kao da mogu pretpostaviti da tako .......

ali tijelo je predrasuda da najviše negativnih potencijala .... pa čak i ako u povećanju VBS ur samo decreasin obratna pristranost dioda u obzir između izvora i tijela u .... Ne mogu reći da wil biti povećanje struje zbog toka iz tijela u izvor .... mi objasni ako sam u krivu .....

Ne ne sohiltri mislite krivi način .....Rasutom stanju ne može se spojiti u najniži dostupan u Vašoj krug .......

U digitalni dizajn smo ga spojiti na izvor (gdje se može neki potencijal) kako bi se izbjeglo povećanje u VT ...

U analogni dizajn što se o najmanje potencijal točke u krug ......
Nadam se da sam u pravu ....

Da pravo .... tako da u analognom i dalje je na obratnim pristranosti ..???? onda kako će teći struja ...

ofcourse struje neće toka između većina i izvor ...... Produljenje svoje sumnje ....

vbs kada je incresed struja teče iz izvora koji većina to je onda uzeti mozgova ........mogu reći da kao da mogu pretpostaviti da tako .......ur odgovor na svoje prethodni post ..... onda ni povećanje VBS neće dopustiti bilo protok struje ... onda kako Id povećava?

No ja mislim da ne bi moj point ....

Tu može biti bilo Id nakon formiranja kanala ..... Pa pretpostavimo postoji neka identifikacija i sad primijenite neki VBS onda Identifikacija će se povećati .....taj zašto JA je rekao ...

"Kada je vbs incresed struja teče iz izvora koji većina to je onda uzeti mozgova ........ ja mogu reći da kao da mogu pretpostaviti da tako ......."

Da li vam je sada ....

Hej kako se ne događa ...porast VBS može povećati trenutni samo između većina i izvor ...Kako je to moguće uzeti gore mimo ispuštanje ...kao potencijali su razlikovati se primjenjuju od izvora do izlučivalo i izvor za rasuti ...

Ako ste ispravno analizirati možete naći da vrata napon i tijela napon suprotnog polariteta su i stoga tijelo terminala učinkovito pomaže u povećanju dubine kanala i učinkovito djeluju kao još jedna vrata, tj. backgate ...to dovodi do povećanja Id ...

Je li to u redu s sohiltri ....e da u dobiti točku sada ...

Anand,

U mislim reći tht razmotriti u NMOS ... vrata se primjenjuju pozitivni potencijal za formiranje kanala .... i tako, umjesto konektina tijela na taj način izvor vbs = 0 ..... povezujemo tijelo da pozitivno potencijalni izvor wrt .. Tako povećanje VBS ...... sada tijelo i vrata su isto potencijalni ..... To zauzvrat će smanjiti dubinu kanala ....

Ja sam zbunjen ... molim ispravite me .....

u slučaju NMOS vrata primjenjuje se pozitivno ...Izvor se primjenjuje negativna i tako tijelo terminala treba primijeniti više negativnih od toga da backbias tijelu izvor dioda ....što znači da se negativni potencijal na tijelu terminala je gonna push više naboja prema kanal daljnje pomaganje kanala formacije ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back