kako pokrenuti simulaciju sa PEX netlist u spektra?

L

lhlbluesky

Guest
našto ja iznuđen PEX netlist (za ex: circuit1.pex.netlist) koristeći kalibra, kako pokrenuti simulaciju sa PEX netlist u avet (ic5141)?što je postupak?

U input.scs, ja izbrisati netlist dio (bez parazitske parametara), a uključuju PEX netlist (za ex: uključuju ./circuit1.pex.netlist), a zatim pokrenite simulaciju (trčanje & netlist i trčanje).ali rezultat je isti, nema razlike.zašto?

osim toga, ako ja kompletan post-simulacije, kako promatrati rezultate (struja ili napon valnog oblika), isto kao i prije, odabran čvor i print ESC gumb?ili postoje neki drugi način?

i, ako koristite 'avet input.scs' u terminalu, onda kako promatrati rezultate (struja ili napon valnog oblika), se rezultati brower u redu?ili bilo koje druge načine?

pls pomoć mene i reći mene kako za napraviti post-simulacije u kalibra korak po korak, pls, hvala svima.

lhlbluesky wrote:

našto ja iznuđen PEX netlist (za ex: circuit1.pex.netlist) koristeći kalibra, kako pokrenuti simulaciju sa PEX netlist u avet (ic5141)?
što je postupak?U input.scs, ja izbrisati netlist dio (bez parazitske parametara), a uključuju PEX netlist (za ex: uključuju ./circuit1.pex.netlist), a zatim pokrenite simulaciju (trčanje & netlist i trčanje).
ali rezultat je isti, nema razlike.
zašto?osim toga, ako ja kompletan post-simulacije, kako promatrati rezultate (struja ili napon valnog oblika), isto kao i prije, odabran čvor i print ESC gumb?
ili postoje neki drugi način?i, ako koristite 'avet input.scs' u terminalu, onda kako promatrati rezultate (struja ili napon valnog oblika), se rezultati brower u redu?
ili bilo koje druge načine?pls pomoć mene i reći mene kako za napraviti post-simulacije u kalibra korak po korak, pls, hvala svima.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back