Kako početi digitalnog dizajna?

L

leohart

Guest
Bok, ja sam u osnovi analogni i senzorom tipa, ali moram napraviti nekoliko jednostavnih regulaciju vremena za moj senzor array (array piksela slike s expsouring vrijeme, očitavanje, CDS), kako mogu upoznati s digitalnim dizajnom učinkovito? Sada sam ' m pročitati Rabeay's book.I nisam diplomirao u EECS iako sam imao studiju digitalnog sklopa na dodiplomskom, ali možete pretpostaviti zaboravim ih sve ...

Digitalni dizajn Morris mano sadrži sve osnove .. Budući da je završio u ur UG, možete započeti s digitalnim dizajn wackerly.Sadrži stvari o vremenu digitalnih sklopova ...možete dobiti bolji materijali na vremenu digitalnih sklopova na net u obliku nekih sveučilišnih radova u PDF-malom ...

Najbolji izlaz je potražiti Tutoriali na VHDL ili verilog i digitalni dizajn.Čitanje knjiga je dugotrajan proces.

Dude,

Najbolji način je da se započeti s osnovama kao što su vrata (Nand. Nor), kako simplfy boolen izraza, korištenjem izraza kako dizajnirati digtial sklop koji koriste ovaj izraz.

onda što je Combitinal krugova, sekvencijski sklopovi, kako dizajnirati MUX, dekoder, i kako to pretvoriti u MUX vrata itd itd.

Tada naučiti osnove MOSFET.Kako mos djela.Uporaba MOS kako vrata mogu biti dizajnirane.Onda oko CMOS napokon deisgn inverter i ići na buiting kompleks krug.

Ovo je VLSI dio.

Logički znači studiji VHDL Ili Verlog koji pomaže u projektiranju i modeliranju digitalni sustav.

Phutane

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back