Kako organizirati vlast i GND linije u podu-plan?

R

rod_wu

Guest
Moj dizajn uključuje pamćenje i analogni IP.Ne znam kako to organizirati vlast i GND linije u podu-plan.to je poseban digitalni i analogni vodova?Važno je da dizajn power-GND plana ASIC.Tko su referentne podatke ili knjiga?

ovdje je link na "Art of Analog Raspored".možda će ovo pomoći

h ** p: / / w * w.mcu.cz / atm / index.php? & smjer = 0 & order = & directory = eBookNew / Elektronika / Umjetnost% 20of% 20Analog% 20Layout% 20 -% 20Hastings

Imajte na umu da ćete se morati registrirati sa web stranice prije nego što možete skinuti s njih

Mr.Cool

Vi zapravo imate kako biste bili sigurni da bi analognih i digitalnih tračnice izolirane jedna od druge.Sve hardmacro i pamćenje blokovi trebaju imati vdd / vss par prsten oko njih.uspomene su uvijek na strani ili ugaoni kamen od tvoj čip.staviti par vdd / vss prsten oko vašeg dizajna.ovo se obično naziva jezgra moć prstena.trčanje par vertikalnih vdd / vss svakih 100 mikrona.To se zove moć trake i na svakoj strani armature u jezgri moć prstena.staviti par vdd / vss oko svakog bloka analogne i analogno remen ti prstenovi (koristeći par vdd / VSS) i izvoditi ih na svoj paket vdd / vss prstenovi imajući na umu da u svakom mjestu digitalni vdd / vss križevi analogni vdd / vss remenje, onda trebate rezati digitalni vdd / vss na obje strane analogni križanja izolirati analogna iz digitalne buke.trebate posvetiti igle na čip za analogni snage i tlo.Sada smo došli do većinu vremena dio ovoga, THICK KAKO TREBA LI NAPRAVITI sve ove prstenove / trake.Odgovor je to je tehnologija ovisi.Gledati u ambalažu dokumentacije, oni obično imaju smjernice kako izračunati debljinu od te moć prstena.Neki čak imaju programi koji izračunava sve to za vas i čini smanjuje za analogni / digitalni prijelazima.

što je analogno / digitalni rez?Skoči na metalni 2?Možete li mi skenirati crtež ili tako nešto ..?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back