kako optimizirati s oglasima?

R

RDA

Guest
I Design ovaj branchline sprežnik kao što vidite na ovom pdf, ali ja bih to optimizirati!

na taj način može netko pomoć mene?

karakteristike moje sprežnik:

gornji Freq = 2.17ghz
niske freq = 1.92ghz
Frekv dizajn F0 = 2.045ghz

C (spojka coeff) = 3dB
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok

Tu je i vodič u dizajn oglasa koji se mogu napraviti kompletan dizajn između ostalih grana-line spojnika.

Pozdravi

u potreba za čitanje optimizacija manul u oglasima, to je jednostavan za korištenje

khouly

ok ja pokušao ono što ste predložili da mi i ovdje ja uploadati rezultate, pa što mislite o ovom momački rezultate u usporedi s prvima!

S (1,1) na gornjem freq =- 13,54 dB
S (4,1) na gornjem freq =- 13,00 dB
ovo su rezultati dobri?
jer sam pročitao negdje da uvijek mora imati S (1,1) i izolirane luke S (4,1) <14,6 dB

Obično, željeli bismo imati S11 i S41 manje od-20dB.

Napravila sam brzo simulacije i da će priložiti rezultate.Branchline hibridni s jedan dio je liitle malo preuzak za ovaj širok 250 MHz band.Trebali bi dodati jedan dio branchline više.

U osnovi ove vrste optimizacije je vrlo trivijalan da se u oglasima i naći ćete optimizaciju ciljeva Sam bio koristeći u shematski.Nadam se da ćete dobiti neki vas savjet pitao.

Sam dodao FR-4 ploče dielektrični gubitci na MSub svojstvima, molimo Vas da koristite podatke prema manufactur podataka.Izolacija je bolji od 19 dB na 250 MHz bend s podudaranja bolji od 18dB na sve portove.Dodavanjem još nekih elemenata u krug šire propusnost može se sastao, ali to je druga priča.Pozdravi

Erno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back