Kako optimizacija postava i držite vrijeme

S

Sahil

Guest
hi sve ...........

može bilo koji tijelo reći mene taj kako mogu optimizirati postava i držite vrijeme prekršaj u mojem izgledu.plz opisati u detalje.

hvala

ticati se
shadab

kako bi se izbjeglo čekanje kršenje, umetnuti buffers / Inverteri u tom putu.

kako bi se izbjeglo kršenje postava, restrukturirati dizajn takav da kritični put će imati manje kašnjenje, ili smanjiti operativne Frekv.

općenito, mi bi trebali imati setup čist dizajn prelayout.držati kršenja automatski svibanj smanjene u P & R pozornici.

Bok Anja ........

Hvala puno za odgovor ...........
ali ja HV malo sumnje Mislim da smo se i inverter tampon insertion tehnika za vrijeme pripreme optimazation nije vrijeme za čekanje ..... plz jasno mi je ..........
i ja isto tako ištanje to znati taj način program će optimizirati postava vrijeme i inverter tampon insertion ...

čekivanje za ur odgovoriti

pozdravi
sahil

Hi sahil,
Postavite vrijeme povrede pojavljuje ako se ukupno kašnjenje između Reg.i reg..je više od sat vremena.
Ukupno kašnjenje = Tcq TcombMax Tsetup (Destinacija Reg.)

Ako je postavljen prekršaj dogodi moramo smanjiti TcombMax ili potrebu da se poveća sat vremena.(Ne možemo promijeniti Tcq ili Tsetup vrijednosti, to su ovisne tehnologija)

Držite se događa ako je prekršaj (TcombMin Tsetup) <Thold

Da bi se izbjeglo čekanje kršenja moramo povećati TcombMin.

Iz tih možemo reći da je potrebno dodati odbojnika ili Inverteri kako bi se izbjeglo čekanje povrede i trebamo smanjiti TcombMax kako bi se izbjeglo postavljanje kršenja.

Anja

Hi Anjali,

Imam drugačiji pogled na svoju točku na čekanju vrijeme.Ako koristite buffers (s visokim pogon snage) u podacima putu, ti si poboljšanje vremena i ima visoke šanse za kršenje držati stanje.

Infact taj razlog, dok radimo STA koristimo najboljem slučaju uvjete za provjeru Zadrži stanje.

Ovo su moje stavove i ispravite me ako sam u krivu

Hi Collrak,
Ono što je rekao točno.Ali to ovisi o tampon izbor.

Dodamo li voziti visoke čvrstoće odbojnika vremena definitivno će se poboljšava.na taj način dobiva smanjene put odgođeno.Ali, alat će se odabire optimalno tampon snagu tako da držite povreda neće dogoditi.Alat će se pobrinuti za to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back