X
xtcx
Guest
Bok prijatelji!, I'm doing glavni projekt u SDR-a.Ja sam zaposlen malo modulaciju i demod tehnike u FPGA međutim dok je prijenos podataka iz stream @ 2MHz do Tx Rx, zbog emitiranja prirode Tx jedinice, jedinice prijemnik ne sinkronizaciju s Tx bez odgovarajuće sinkro impulsa \ podataka.Dakle, ako sam prenijeti audio iz kodek u Tx, Dobivam sve MSB, LSB bitova u prepliće red.Trebam iskoristiti oznaka kako bi se postigla dobra polazna i zaključavanje.
Moji podaci se stream @ 2MHz
Moj je frekvencijska modulacija @ 4MHz & 6MHz (F1, F2)
Podaci širina je 32 bita.
kodek vrijeme nezaposlenosti nakon pričanje je 48ľs (koji sam koristiti za slanje moje podatke marker)
Budući da podaci iz kodek za L. CH CH i R. su 16 16 bita, u određenim slučaju, koristite znak za 32-bitnu širinu i ne može dati pravilan sync, jer su vrijednosti markera mimiced po bitova podataka mnogo puta.sync pa se čini nemogućim.Ima li bilo kako odrediti marker za efikasniji način ili bilo kakve posebne vrijednosti za ovo? .. Please help me ... Hvala vam na vrijeme!
Moji podaci se stream @ 2MHz
Moj je frekvencijska modulacija @ 4MHz & 6MHz (F1, F2)
Podaci širina je 32 bita.
kodek vrijeme nezaposlenosti nakon pričanje je 48ľs (koji sam koristiti za slanje moje podatke marker)
Budući da podaci iz kodek za L. CH CH i R. su 16 16 bita, u određenim slučaju, koristite znak za 32-bitnu širinu i ne može dati pravilan sync, jer su vrijednosti markera mimiced po bitova podataka mnogo puta.sync pa se čini nemogućim.Ima li bilo kako odrediti marker za efikasniji način ili bilo kakve posebne vrijednosti za ovo? .. Please help me ... Hvala vam na vrijeme!