Kako napraviti referentni pomak u ravnini Ansoft HFSS 8?

H

happybli

Guest
Za antenu problema, kao što su otvorom spregnuto mikrotrakasta patch antena,
postavljamo izvor na jednom rubu u supstratu, mislim da je sada referentne ravnine je na tom položaju.Ako želim vidjeti impedancija od centra antene,
na koji način mogu pomak referentne ravnine na tom mjestu.Možda postoje neke pogrešne za moje razumijevanje na ovaj softver.Pls help.

deembedding pomaže?Sam došao preko neke HFSS tutorial dostupni negdje na ovom forumu koji govori vam kako to učiniti.

Živjeli,
Element7k

happybli wrote:

Za antenu problema, kao što su otvorom spregnuto mikrotrakasta patch antena, postavljamo izvor na jednom rubu u supstratu, mislim da je sada referentne ravnine je na tom položaju.
Ako želim vidjeti impedancija od centra antene, na koji način mogu pomak referentne ravnine na tom mjestu.
Možda postoje neke pogrešne za moje razumijevanje na ovaj softver.
Pls help.

Možete koristiti deembedding.But biti oprezni, deembeding samo napraviti fazni pomak od referentne ravnine na novi position.To dobiti točan rezultat, čine se deembedding dio jedinstvene impedancija linije.
To je deembedding ograničenja.

pewang:

kad smo pokušati vidjeti rezultat impedance.What mi trebate učiniti je napraviti samo faza
pomak iz luke u centru našeg antenna.So, nije dovoljno deembeding?nije
prijenosna linija jedinstven je?
Ako je ono što je rekao je točno, kako da postavite ovaj dio?
Hvala

Da, znaš što mislim.
Da biste postavili deembedding, idite na post processing / matrica podataka i odaberete "compute / deembed" izbornika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back