Kako napraviti jedrilica koja marmelade signal policija?

I

integralx2

Guest
Sam bio izvjedljiv ako te momački znati ako postoji shema za to bilo gdje.Želim izgraditi Jammer, da kad policajac puca njegov radar ili laser, džemovi to njegovo čitanje.Da li ova slijede istu analogiju gotovo kao jedrilica mobitel?

Moć isto kao i voziti se s velikim znakom na vrhu auto!

Ako koristite Jammer, časnik koristeći radar / laser odmah će vas navući ili snimiti vaše licence plate - a to će dobiti ćete veliku kaznu odmah - još veći - vjerojatno u zatvor ako se dokaže ste koristili Jammer.

to zahtijeva analizu policijskih sistema radio signala, posjet postoji sistem svibanj zaključiti s sklop ideja koje će sve marmelade, zajedno s policijom, čak.ali, činjenica je da oni znaju drugi sustav komunikacije, tako da će trag drugima,

Im gonna ne staviti ovaj na moj auto je nijem.JA pravedan ištanje to znati kako rade.Ljudi uvijek pod pretpostavkom da je uzrok žele znati nešto, žele počiniti neki zločin lol.

Nađi primanje frekvencija i kanal, rekao je staviti signala sa istom frekvencijom, ali modulirani s bukom, tako ometanje kanal.No, to je valjda visoko protuzakonito.

pranam77 je u pravu, u samo je potrebno pronaći bend frekvencija oni koriste za komunikaciju, a zatim stavite slučajan signal velike snage u tom bendu.

Senzori brzine koje koristi policija ovih dana koriste laseri koji ne može biti zakrčen.Oni su ritmično i tako bilo protumejra u autu neće biti u mogućnosti reagirati na vrijeme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back