kako napraviti bottomup skenirati sinteze u DFT kompajler 0509XGenv

C

Chico

Guest
Ja to bottom-up scan sinteza s synopsys DC Version X 2005,09, kada sam ubod skenirati lancima na najvišoj razini kao što je ovaj "set_scan_path chain1-view existing_dft-scan_data_in PAD_TIN7-scan_data_out PAD_TOUT7-ordered_elements (top/U1/1, top/U2 / 1)-potpuna istina "je izvještaj" Upozorenje: top/U1/1, nije valjana stanica ime; Upozorenje: top/U2/1, nije valjana stanica ime ", ali kad sam promijeniti current_design da U1 i U2 i "report_scan_path-lanac sve" scan_path 1 ne postoji, što da radim sad?Puno ti hvala!

Bok,
Možete provjeriti stanice u skeniranja lanca pomoću naredbe:
report_test-scan_path
Možete koristiti ove liste za svoje naredbe.

Uređena lista može sadržavati spojena ćelija, dizajn instance, skenirati segmenata, i scan veze.Ćelije imena koja se daju u vašem naredba ne svibanj biti važeće za naredio popis.Koristite get_cells naredbu kako biste provjerili da te stanice su zapravo prisutne u svoj dizajn.
Isto tako mislim da ne moramo dati vrh modul ime u potpunoj hijerarhijski naziv stanice, pa pokušajte koristiti U1 / 1 umjesto TOP/U1/1.

Nadam se da ove informacije će vam pomoći.

Pozdravi,
Jitendra

trebate test-protokol sa IP dobavljaču.

za svoj vlastiti dizajn.tu ne treba koristiti odozdo prema gore mode

HI Jitendra, report_test naredba nije podržan u XG način, a ja report_scan_path-cell sve umjesto toga, stanice su zapravo prisutne u dizajnu.Koristim U1 / 1 umjesto TOP/U1/1, isto upozorenje poruka izvijestili, možda neki drugi razlog postoji, hvala vam!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back