kako naći prijenosne funkcije pomoću kadenca Spectre?

Z

zahrein

Guest
Guyz, kad sam simulirati sklop koristeći moj ritam predosjećaj, ne ritam spektra stvaraju prijenosne funkcije ili moram to učiniti ručno.TQ

Ako može, kako generirati pomoću prijenosne funkcije kadenca spektra?

Kako to misliš prijenosne funkcije.To je neka vrsta formule koje pokazuju ovisnost između dvije varijable.Ako je tako ne možete generirati.Ali, možete ga zaplet.A ti bi trebao to učiniti ručno pomoću kalkulatora.
Koje vrste prijenosa funkcije koje želite zemljište?

Uglavnom, ja sam projektiranje sastava pass filter.Budući da ima puno tranzistora, ja dont znati kako to formulirati prijenosne funkcije.Mislio sam da je ritam spektra može formulirati prijenosne funkcije.

prijenosna funkcija što ćete naći .......... ono što je ulaz ce kao izlaz?

Sve simulatori razvijeni su s ciljem da daju brojčane odgovore vrlo blizu stvarnosti odziv krugova, i oni rade svoj posao prilično dobro.
Oni ne izračunati funkciju prijenosa, ali mogu provjeriti obračun dizajner (tvoj izračun ...)

Nadam se da to može pomoći
Mazz

Pokušajte Tina Pro-To je u mogućnosti to pisati prijenosna funkcija kada koristite simboličke analize

Bok,

Koristite TX analiza spektra i dobiti podatke bodova.Ako imate pristup MATLAB koji vam može dati funkciju s oba pola i nule.Ako nemate MATLAB možete pokušati na Scilab koji je slobodno dostupan na netalso.Pokušao sam sa stvarnom vrijednosti boda u Scilab dugo back.I dont sjećati funkciju, ali možete je dobiti od pomoći u alat nakon malo truda.

zdravo.

koriste t začin u će se moći naći prijenosne funkcije koristeći jednostavan začin naredba ..

Je kadenca Specture mogu dobiti analogni sklop malih funkcija prijenos signala?

Okruženje Analogni dizajn u kadenca IC 5,0 ima malih signala analiza prijenosne funkcije.

. TF, možda.
Nisam upoznat s njom.Mislim da je samo mali svibanj analizu signala.Na taj način u svibanj izračunati funkciju prijenosa po sebi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back