Kako mogu voziti 5v, 2A sa USB port

A

akshay_kul59

Guest
from USB port.

Molimo može li mi reći kako mogu voziti 5v, 2A

iz USB priključka.

Ja navika žele koristiti vanjsku adaptors u mom sustavu, trčanje na USB.Tako sam pokušava voziti cijeli moci iz USB.

Molimo Vas ako je moguće pokušati poslati mi pojedinosti, kao i shematski ranije moguće.

Thaks u očekivanju ...........

Pozdravi,
VINIT ...Added nakon 6 minuta:Trebam li pokušati iskoristiti trenutnu pojačala, uzNakon 3 sekunde dodano:Trebam li pokušati iskoristiti trenutnu pojačala, uz
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Bok,
Nije moguće, potrebno vam zasebna napajanje za vaš uređaj sučelja.USB priključak možete dostaviti samo 5v at 500mA za sve priključke spojen na koncentrator.
Pozdravi,
Laktronics

zapravo, ovo je moguće nt at all.
morate koristiti vanjski izvor potrebnih za sadašnje.

tekuće pojačalo trebali koristiti bacoz nt on svibanj ometati ur porta.amp becoz 2 je prilično velik iznos tekuće u istosmjerni strujni krug; infact možda nt u mogućnosti za napraviti ovaj.

relej za korištenje s xternal opskrbe ili možete koristiti za napajanje ur pc.

Ne samo da to nije moguće, ali i to je štetan!Imao sam loš experinces uništavanja matične ploče IO chip vrijeme sličan posao,
biti oprezan

http://www.linear.com/pc/downloadDocument.do?navId=H0, C3, P1519, D4515

2A, koju je dobio u kidding me.500mA već ogromna struja.

The rated power from USB port je 5v * 0.5A = 2.5W; Što želite da se 5v * 2A = 10 W.

Morate poštivati zakon očuvanja energije.Imate previše tekuće ekstrakt iz nje, te spali USB port.

bilo koja imaju simboličan za 220V na 5v 1A opskrbe korištenjem jednostavnih smps?

jrguy8 wrote:

bilo koja imaju simboličan za 220V na 5v 1A opskrbe korištenjem jednostavnih smps?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back