Kako mogu odrediti mikro stazama kada fanout BGA u Allegro?

E

Eric.Lee

Guest
Ja sam postavljanje na Raspoloživ vias uključujući mikro staza (via7t8) i throughvia itd, BGA bio smješten u donjem sloju 8, Kad fanout po pick BGA, međutim, to je uvijek koristiti throughvia, nikada prespojna staza via7t8. kako ovo popraviti? Hvala.

Sličan pitanje je pitao i odgovorio prije na ovom forumu. Kada to učinite "fan od strane pick" korištenja skočnom izborniku ići na setup, ovdje možete odrediti vaš preko tip koji će se koristiti u ventilator van. M

Misliš "Testpoint" oznaku u skočnom izborniku? drugo pitanje? Zato su ga zvali "Testpoints vias"?

Misliš "Testpoint" oznaku u skočnom izborniku?
??! Mislim nakon što pozivati ​​fanout po motika, RMB onda postaviti. M

Da, mislim da sam učiniti pravu stvar, kao što je rekao. u "setup" skočnom izborniku, postoje neke oznake: "fanout, autobusne usmjeravanje sjeme vias, Testpoints, itd." je to pravo? Da li putem bila postava pod "testpoint" oznaku? Hvala. : |

morate postaviti uVia kao svoj primarni ili propustom putem. Inače to neće koristiti uVia za fan out ili čak i tijekom interaktivnog usmjeravanja. Možete dodijeliti primarna putem u setup. M

Test point vias se koriste za ICT i druge svrhe testiranja oni su drugačiji od drugih vias u smislu da oni imaju svoje maskiranje otvoriti iz bilo gore ili dolje po dodijeljena. oni igraju slične uloge kao test bodova. Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back