Kako možemo provjeriti i radne stanice RAM memory chip

M

milindmiet

Guest
ja želim razviti softver za testiranje memorijskih čipova u RAM memoriju modul može bilo koji tijelo mi je rekla ono što su testovi koji možemo izvesti.ugoditi vodič mene.

Općenito, to uključuje pisanje podataka na memorijskoj ćeliji, čitajući ga leđa i uspoređujući dvije vrijednosti.Ako se utakmica stanica je u redu, drugo je neispravan.
Možete odabrati različite obrasce za testiranje: 55H, Aah par testova svaki zalogaj, a zatim njegov komplement.
Također možete učiniti ono što se zove 'šetnju bit', koji je postavljen malo na 1 i ostatak nula i test stanica koje pisanje / čitanje nazad.Zatim shift poziciju byone bitni i ponovite test.nastavak za preostale bitove u ćeliji.
Drugim mogućnostima ...Upotrijebite svoju maštu.

možete provjeriti koje se bave različitim lokacijama ovan i spremanja podataka različitih uzoraka i čitanje nazad podataka ako podaci isti kao i poslati befre onda je u redu je to mnogo putaDodano nakon 33 minuta:ucan pronaći neki materijal na usbest.comAdded after 1 minute:neki testovi ime su se zmija, zaglavi test itd u može naći i ovaj je dobio neko znanje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back