Kako mjeriti potpuno diferencijalni opamp s SC_CMFB

S

skythunder

Guest
Bok, svima, želim znati kako mjeriti karakteristike potpuno diferencijalno opamp s uključenom kondenzatora zajednički način šalje mrežu. Očito, ne možemo koristiti kontinuirane metode vremenu (AC zamah) mjerenja pronaći DC dobitak, jedinstvo dobitak propusnost, CMRR, PSRR, itd. Ima li kakvih specifial metode za mjerenje tih parametara na opamp, ili samo pomoću prolazno simulaciju približiti ih? Hvala

Bok, ako koristite Hspice, možete izvesti prij analizu i spremiti radne točke kruga u datoteku, a zatim možete učitati datoteku i obavljati AC analizu. Na primjer, možete izvesti prij analize:... SPREMI TYPE = IC SLIKA = RAIL2RAIL.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U Tran 0.1NS 30U START = 0U a zatim možete izvesti AC analizu AC 10. prosinca 1 100MEG * pomesti CC 0,5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 možete dobiti pomoć od Hspice manul razumjeti. spasi i. opterećenje! pogledu!

[Quote = wjxcom] Bok, ako koristite Hspice, možete izvesti prij analizu i spremiti radne točke kruga u datoteku, a zatim možete učitati datoteku i obavljati AC analizu. Na primjer, možete izvesti prij analize:... SPREMI TYPE = IC SLIKA = RAIL2RAIL.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U Tran 0.1NS 30U START = 0U a zatim možete izvesti AC analizu AC 10. prosinca 1 100MEG * pomesti CC 0,5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 možete dobiti pomoć od Hspice manul razumjeti. spasi i. opterećenje! obzir! [/quote] Hvala vam puno, wjxcom! Pokušat ću svoj način. I želim znati da li je ovo način je korisno za simulaciju drugih prebacio kondenzatorskih krugova, kao i SC filtera, Od simulirajući frekvencijski odziv od SC krugova u Hspice roku ritam je nedostupan

Bok hr_rezaee: Mislim op vrijeme samo može ispisati radne točke, na primjer, op 25u može ispisati operativne pointsat 25u... Imate li drugi način da se simulira potpuno diferencijalni opamp s SC_CMFB? pozdrav

[Quote = wjxcom] Bok hr_rezaee: Mislim op vrijeme samo može ispisati radne točke, na primjer, op 25u može ispisati operativni pointsat 25u... Imate li drugi način da se simulira potpuno diferencijalni opamp s SC_CMFB? pozdrav [/quote] bok. op.cit vrijeme može ispisati bodova poslovanja, ali to može izazvati. AC analizu u određeno vrijeme. pokušajte ga. pozdrav

Bok hr_rezaee: Ja pokušati iskoristiti svoj način, Netlist je:. PROTECT OP 28u Tran 0.1NS 30U START = 0U AC 10. prosinca 1 200MEG lib 'D: \ VJEŽBA \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'.... TT . KRAJ, ali rezultat nije pravo!

[Quote = wjxcom] Bok hr_rezaee:. ¡Bi li mi reći kako koristiti OP [/quote] hi ste mogli testirati ove dvije rješenja na jednom Netlist a zatim izvijestiti rezultate? hvala tiče

Bok hr_rezaee: krug, Netlist kruga i simulacije rezultat može se naći na privrženosti čije je ime simulation.rar . kad sam koristiti Netlist kako slijedi:..... BUKA V (outd) VID 10 PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) Tran 0.1NS 30U START = 0U LOAD CASCODE.IC0 SAVE type = IC SLIKA = CASCODE.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U PZ V (outd) VID * Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib 'D: \ VJEŽBA \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'.... . TT AC 10. prosinca 1 60MEG * pomesti KZ 1P 10P 1P LIS datoteka cascode_opa_ac1.lis, a val je Aim_ Printing1.pdf; kad sam koristiti Netlist kako slijedi.: . BUKA V (outd) VID 10. PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). Tran 0.1NS 30U START = 0U. PZ V (outd) VID *. Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF . = 2 PROBE PROTECT OP 25u lib 'D: \ VJEŽBA \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'... TT izmjeničnu 10. prosinca 1 60MEG * pomesti KZ 1P 10P 1P LIS datoteka cascode_opa_ac2. . LIS, a val je Aim_ Printing2.pdf; To je jasno da ta dva rezultata je drugačiji! Hvala vam opet da mi pomogne!

Bok ja ga testirali. najprije pokušajte ovaj Netlist kad sam koristiti Netlist kako slijedi:. BUKA V (outd) VID 10 PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) Tran 0.1NS 30U START = 0U LOAD CASCODE.IC0 SAVE tip =.... IC SLIKA = CASCODE.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U PZ V (outd) VID * Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib 'D:.... \ VJEŽBA \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB 'TT. AC 10. prosinca 1 60MEG * pomesti CC 1P 10p 1P zatim spremite outd AC analizu. zatim izbrisati sve Fleš osim *. sp i model. zatim pokušajte nastavku Netlist:. BUKA V (outd) VID 10 PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) Tran 0.1NS 30U START = 0U PZ V (outd) VID * Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT =.... ... 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT OP 25u lib 'D: \ VJEŽBA \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'. TT AC 10. prosinca 1 60MEG * pomesti KZ 1P 10P 1P možete vidjeti da su dvije parcele su isti. Nemojte koristiti. Op 25u i. Učitati istovremeno. pozdrav

Pozdrav, hr_rezaee sam simulacije s dvije datoteke koje pruža, ali nisu dobili istu radnju. Sljedeće dvije netlists su moji kontrolne signale i analiza. Možete li mi pokazati kako riješiti problem? Zahvaljujući jednom. . BUKA V (outd) VID 10. PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). Tran 0.1NS 30U START = 0U. LOAD MYCASCODE.IC0. SAVE TIP = IC SLIKA = MYCASCODE.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U . PZ V (outd) VID *. Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE. PROTECT. OP 25u. lib 'cmos35.txt' nominalna. AC 10. prosinca 1 60MEG. ispis VDB (outd). KRAJ dva. . Tran 0.1NS 30U START = 0U *. Mogućnosti posta KRATAK NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE. PROTECT. OP 25u. Lib 'cmos35.txt' nominalna. Ac 10. prosinca 1 60meg. BUKA V (outd) VID 10. PRINT BUKA ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). ispis VDB (outd). PZ V (outd) VID. KRAJ

[Quote = wjxcom] Bok, ako koristite Hspice, možete izvesti prij analizu i spremiti radne točke kruga u datoteku, a zatim možete učitati datoteku i obavljati AC analizu. Na primjer, možete izvesti prij analize:... SPREMI TYPE = IC SLIKA = RAIL2RAIL.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U Tran 0.1NS 30U START = 0U a zatim možete izvesti AC analizu AC 10. prosinca 1 100MEG * pomesti CC 0,5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 možete dobiti pomoć od Hspice manul razumjeti. spasi i. opterećenje! obzir! [/quote] sc_cmfb je dinamična zajednički način šalje, kako odabrati DC operativne bodova. ako u izabrati operativne bodova nasumično, rezultati su u krivu.

zašto ne prvo spremite radnu točku zatim učitati spremljenu datoteku?

Bok, ako koristite Hspice, možete izvesti prij analizu i spremiti radne točke kruga u datoteku, a zatim možete učitati datoteku i obavljati AC analizu. Na primjer, možete izvesti prij analize:... SPREMI TYPE = IC SLIKA = RAIL2RAIL.IC RAZINA = SVE VRIJEME = 25U Tran 0.1NS 30U START = 0U a zatim možete izvesti AC analizu AC 10. prosinca 1 100MEG * pomesti CC 0,5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 možete dobiti pomoć od Hspice manul razumjeti. spasi i. opterećenje! obzir!
hi mr, wjxcom wouid li mi reći zašto ste odabrali vrijeme = 25u za ovaj simulatin? hvala

Bok sh.shadmand: Mislim da možete koristiti bilo vremena za simulaciju, ali morate potvrditi da je izlaz zajednički napon je stabilan!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back