kako koristiti PML u Hfss?

A

antena

Guest
Ja sam Hfss studiraju, ali ja dont znati kako koristiti PML, svatko može, dajte mi neke informacije o tome.

thx.

Za novi korisnik (neiskusan sa hfss) Ansoft ima implementiran automatsko postavljanje na PML.Jedan svibanj također izgraditi vlastiti PML granice, ali poziva na malo (ponekad puno) više vještine i neki trivijalan izračuni unaprijed.Htjela predlažemo da pročitate Priručnik - PDF verzija i pogledamo Podešavanje PML granice.Morate imati instaliran makroe iako se iskoristi ga za hfss zove jedan makro raditi na prljav posao definiranja PMLs.Nakon što ste gotovi morate definirati PML svojstava materijala u Materials Manager by invoking PmlMatSetup makro.Vrlo je intuitivan i jednostavan za postavljanje.Ukoliko ste dobili u nevolje zvono zvoni:).

živjeli,

Iako je o toj temi, može bilo tko dati neki iskustva o radu razlika između PML i "stari" zračenja međa u HFSS?

Iako je o toj temi, može bilo tko dati neki iskustva o radu razlika između PML i "stari" zračenja međa u HFSS?

Hi Cheng,

thx za vaš help.it je novi puzzle u definiraju u debljinu sloja nakon invoking pmlcoversetup.Ja ga slobodno (> 0), ja dont znati njegove istinite ili neistinite.S druge je pitanje koliko dugo će pml locirati udaljen od moje antene.

rgds
zavjetrina

Hi Lee,

Činjenica je da sam korisnik će odrediti veličinu regiji zatvara se PMLs.Kada postavite ga vi enaclose postojeće strukture uz osnovni okvir - s veličine definirane po vama i softver izračunava udaljenosti između strukture
je najudaljeniji x, y, i z-smjeru i vaše PML baze kutija.U manjoj udaljenosti,
što više slojeva softver i dodaje više divljih i uskopojasna PML se dobiva.
Nadam se da pomaže

Hi Cheng,

vidim.Ja ću učiti svitanje o tome.puno ti hvala!

pozdravi
zavjetrina

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back