kako koristiti CST3.4 bok da simulira jedan par crta?

N

Needbias

Guest
Svatko ima iskustva u simulirati jedan plakat mikrotrakasta redak, dva izlazna priključka na istoj ravnini, pa ako se odlučite mutiple port pin set, rezultat sames nije ispravna, za mene, S21 je positive.who može pomoć mene?

Needbias,

molim vas možete li uploadati vaše strukture (bez rezultata zbog prostora), pokušati ćemo vam pomoći!
EIRP

Moj projekt nema grešku, mi svibanj think.It zbog greška u software.Expect CST4 može better.Now li koristiti HFSS, sames dobar rezultat.
međutim, Thx.

Hi, Needbias!

To je vrlo čudno, jer sam simulirani veoma kompleksne strukture bez ikakvih problema.Pokušajte koristiti CST4 i pročitajte "Advanced Topics" priručnika (u instalaciji), možda trebate koristiti puni deembeding značajku.To mora raditi!
Srdačan pozdrav,
EIRP

Needbias wrote:

Svatko ima iskustva u simulirati jedan plakat mikrotrakasta redak, dva izlazna priključka na istoj ravnini, pa ako se odlučite mutiple port pin set, rezultat sames nije ispravna, za mene, S21 je positive.who može pomoć mene?

borich_03 wrote:Needbias wrote:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back