C
chamrk
Guest
Ja sam razvijanju antena za Zigbee aplikacija (2.4 GHz ISM band).Napraviti PCB patch antena mi je potrebno da biste pronašli dielektrična konstanta na PCB.JA dont 'imati bilo koji od specifikacije PCB.Ja sam zadivljen kako pronaći dielektrična konstanta (eventualno pomoću LCR metar).The LCR metar u našem laboratoriju ne daje ga izravno.Može li netko molim vas dati neke smjernice o to me.
U jednoj od primjene bilješke na Chipcon (Im 'koristeći jedan od njihovih transceivers), oni su koristili jedan dipol presavijeni PCB antenu.Trebam li ground plane ako koristim to?Ima li bilo kako da provjeri antene bez integrirajući na primopredajna.The primopredajna mora biti površine za montažu.
Ja sam malo novi u PCB antenu dizajn i bilo bi drago bilo pomoći i smjer u dizajnu neke jednostavne upute.
Hvala.
U jednoj od primjene bilješke na Chipcon (Im 'koristeći jedan od njihovih transceivers), oni su koristili jedan dipol presavijeni PCB antenu.Trebam li ground plane ako koristim to?Ima li bilo kako da provjeri antene bez integrirajući na primopredajna.The primopredajna mora biti površine za montažu.
Ja sam malo novi u PCB antenu dizajn i bilo bi drago bilo pomoći i smjer u dizajnu neke jednostavne upute.
Hvala.