Kako generirati električnu energiju iz tipkovnice moždanog udara??

H

hanshen

Guest
Ako želim koristiti piezoelektrični, to je moguće ili postoji još jedna bolja ideja da to učinite. Moja ideja je da se vlastitim pogonom, tako da bi to mogao napuniti bateriju.

Minijaturni zavojnice i ključevi držite male magnete ... samo ideja :) Uredio: Jedan može dobiti patent za njega:-D ili pritiskom na bilo koju tipku cijela zajednica od ključeva također kreće i stvara puls u jednom širokom zavojnice.

Minijaturni zavojnice i ključevi držite male magnete ... samo ideja :) Uredio: Jedan može dobiti patent za njega:.-D ili pritiskom na bilo koju tipku cijela zajednica od ključeva također kreće i stvara puls u jednom širokom svitka
ja gledao na tipkovnici. To licemjerje biti dodan magnet na ključu, navika tipkovnica hardver će biti pogođeni magneta? Ja još uvijek osjećam pomoću piezoelektričnih je lijepo, ali ja jednostavno ne mogu pobrinite se da će raditi.

Vaša ideja je dobra, ali generira moć će biti prilično preniska tako da će vjerojatno trebati poseban booster IC. Treba uzeti u obzir i dodatnu cijenu. Na primjer, magnetska indukcija ideja mogla biti provedena u masovnoj proizvodnji samo, baš kao i slučaju u proizvodnji integriranih krugova. Usput, u posljednje vrijeme, FVM (u ovoj skupini) je predložio LTC3588 kao IC za "Energija Žetva" ... vi svibanj biti zainteresirani za traženje o toj temi.

To je dobar IC za ovaj projekt. to može raditi u male snage kao moj projekt je korištenjem piezo za male snage uređaja. Sada mi je jedini problem je da se prikladno piezoelektrični kao što je to glavna stavka za cijeli projekt [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post dodan u 01:11. - --------- Prethodni post je bio u 00:10 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
To je dobar IC za ovaj projekt. to može raditi u male snage kao moj projekt je korištenjem piezo za male snage uređaja. Sada mi je jedini problem je da se prikladno piezoelektrični kao što je glavni predmet za cijeli projekt.
gdje mogu dobiti odgovarajuću piezoelektrični izvor? ja razmišljam o korištenju dugo strip tip.

Mislim glazbenik bi trebao biti prilično osjetljiva na tipkovnici tipke. Generiranje upotrebljivu snagu preko tipkovnice nije dobra ideja. Ali možete koristiti pedalu koja se obično guraju stopala s dobrim snagu. Ovo je mjesto gdje bih pokušati pokrenuti. Nađi jak magnet (neodimij) i stan svitak, i dati ga probati .... Možda mehanički može voziti zamašnjaka prvi, zatim ga spojite na malom DC motor kao generator, kako bi dobili glatku izlaz.

Mislim glazbenik bi trebao biti prilično osjetljiva na tipkovnici tipke. Generiranje upotrebljivu snagu preko tipkovnice nije dobra ideja. Ali možete koristiti pedalu koja se obično guraju stopala s dobrim snagu. Ovo je mjesto gdje bih pokušati pokrenuti. Nađi jak magnet (neodimij) i stan svitak, i dati ga probati .... Možda mehanički može voziti zamašnjaka prvi, zatim ga spojite na malom DC motor kao generator, kako bi dobili glatku izlaz.
Hvala za info. ali tipkovnica ja ću mijenjati je tipkovnica za tipkanje.

Ne brini dobiti Neodimijski magnet možete dobiti od tvrdom disku, CD, DVD , CD, DVD-ROM/COMBO (u Lence)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back