Kako dobiti SWING izlazni napon-2VDD do 2 VDD

A

Athena

Guest
hi all,

Želim imati izlazni napon-2VDD do 2 VDD, gdje VDD je napajanje.Opterećenje impedancija je 50 ohma.Mogu li koristiti sljedbenik izvor je torealize?Ja simulirani ali nije uspio.Također za pojačalo, izlazni ljuljačka obično od-do VDD VDD.Ima li bilo koji izlazni stupanj na raspolaganju?Ili, jedini način je koristiti transformator?

Puno ti hvala!

Je li moje pitanje zbunjujuće?Ima li bilo tko može pomoć mene?Molim!

Hvala Mengly!

Punjenje pumpe Mogu biti integrirana na čip?I da će to dobro raditi na 3 ~ 5 GHz?

Hvala

korištenje vanjskog push-pull configaration.
ili graditi opskrba sklopkom za način rada na čipu, requ.neki kondenzator.

Hi manish12,

Kao što ja znam, push-pull izlazni ljuljačka je od 0 ~ VDD, ako je diferencijalna struktura se koristi, može doći do izlaza ljuljačka-VDD ~ VDD.Ali ne može ispuniti zahtjev.Što znači "način opskrbe šiba" mean?Je li to isti naboj sa pumpom?Hvala vam za daljnje explaination.

Morate nam reći koliko je snage je izlaz, a detalje programa.

Bljeskalica za fotografiranje kilovolts generiranje napona od 6 V baterije, ali uz vrlo malo snage, te na vrlo sporo brzina ponavljanja.

Hvala biff44,

Zapravo sam učim naravno RFIC dizajn, a radiš mali design project.JA pravedan izvjedljiv ako zamahu izlazni napon može biti viši temelju CMOS analogni sklop.

Žao mi je da ja nemam pojma što prednost VISOKONAPONSKI SWING je, za određene Izlaz snage.Bljeskalica ste spomenuli svibanj biti dobar primjer.Molim Vas detaljnije informacije?Ja sam znatiželjan ako ja mogu dizajn sklop koji imaju visok zamah izlazni napon na visoke frekvencije (3 ~ 5GHz), CMOS, i integrirati.Hvala vam svima momci!

push-pull s vdd vdd kao napajanje za guranje povući.i gotovo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back