Kako dobiti odgovarajuće S-parametara za Defected prizemlju objekta (DGS)

B

btv_murthy

Guest
Poštovani gospodine, dizajnirao sam jedan neispravan strukturu tla (DGS) za mikrotrakasta kao u jednom od IEEE papir, sam ne uzimajući pravilan graf kao što je prikazano u IEEE papira i DGS simulirani pomoću MWO softvera. Ovdje sam pridaje EM strukturu i odnose dokument. Može u bilo tko pomoć mene da biste dobili pravi graf kao što je prikazano u IEEE papir.

Ne znam ako postavljene parametre dielektričnog podloge u MWO (kao i visina, Er, Gubitak, itd.), ali sigurno imate problem s dizajnom tlocrta da ste učinili. Tu je rez u metalnom ravnini (lijeva strana, paralelno sa TL) koji će utjecati na DGS parametre.

no sigurno imate problem s dizajnom tlocrta da ste učinili. Tu je rez u metalnom ravnini (lijeva strana, paralelno sa TL) koji će utjecati na DGS parametara.
Mislim da je rez je u redu, ako je nula širine. To je iz self-presijeca poligona potrebno stvoriti izrez (GDSII stil izrez za izgled alata koji nemaju anti-metal).

vfone gospodine sam uzeti kao visina H = 1,58, gubitak = 0,001, debljina dirigent = 0,0356, u odnosu permitivity = 4,4, characterstic imedence = 50 Ohm, od vas se govori o paralelnom TL, da ja ne mogu ukloniti to

u odnosu permitivity = 4,4
Iz svog rada: "podloge s 62 milijuna debelih i dielektrična konstanta od deset je koristiti za sve simulacije"

od svog rada: "Podloga sa 62 mil. debljine i dielektričnog stalnom deset je korišten za sve simulacije"
Dear Sir Volker, žao mi je, imaju pogrešnu specifikaciju u prethodnom postu. Slijedi specifikacija se koriste za stvaranje DGS relativnu permitivity = 2,2, gubitak tangente = 0,02 characterstic impedancija = 50 Ohm radna frekvencija = 3GHz električni duljina = 90 stupnjeva visina podloge = 0.7874mm = 31mil debljina dirigent = 0.036mm Koristeći kalkulator dalekovoda dobio sam sljedeće vrijednosti L = W = 18.2275mm 2.37934mm Tada sam zaobljeni L i W kao 18mm i 3mm. Povukla sam DGS pomoću iznad vrijednosti.

od svog rada: "podloge s 62 milijuna debelih i dielektrična konstanta od deset je koristiti za sve simulacije"
Volker Gospodine, žao mi je, imaju dao pogrešne specifikacije. Slijedi specifikacija se koriste za stvaranje DGS relativnu permitivity = 2,2 gubitak tangente = 0,02 characterstic impedancija = 50 Ohm radna frekvencija = 3GHz električni duljina = 90 stupnjeva Heigth podloge (H) = 0.7874mm = 31mil debljina dirigent = 0.036 mm Tada sam dobio sljedeće vrijednosti izračunate pomoću TL kalkulatora L = W = 18.2275mm 2.37034mm sam zaobljeni L i W vrijednosti su 18mm i 3mm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back