Y
Younker_899
Guest
Pozdrav prijatelji, Kako ja dobiti Axial Frequency Ratio VS u CST MW u grafu. Molim Vas da mi pomogne u tome. Hvala unaprijed Pozdrav Junaid Iqbal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gospodine ja sam tako zahvalan, ali želim zemljište aksijalnom OMJER uz Frequency Zemljište ..... Pa kako ih mogu iscrtati? PozdravPozdrav, Junaid Iqbal Tu je slika, koja predstavljaju korake: 1. Ovo korak potrebno prikaz farfield za različitim frekvencijama 2. Raspon frekvencija i veličina koraka su postavljeni 3. Odgovarajući popis prikazuje se u navigacijskom stablu 4. Početak Solver 5. Tu je rezultat farfield u frekvencijskom pojasu To rezultira (Graf aksijalnih omjer) može se kopirati na drugu novu mapu.
Bok, Younker_899. Zatim, trebate učiniti sljedeće: 1: 2: 3: Bok Marat86, hvala na info. nakon što smo dobili aksijalni odnos graf, kako provjeriti je li naša antena je kružna ili linearna? hvala
Nakon parceli ako Aksijalni Omjer je vrijednost manja od 3 dB onda tvoj antena je cirkularno polariziranog i ako veći od 3dB vaša antena je linearno polarizirana pozdravBok Marat86, hvala na info. nakon što smo dobili aksijalni odnos graf, kako provjeriti je li naša antena je kružna ili linearna? hvala