kako dati prebaciti vezu u ie3d?

K

kbmanick

Guest
Dragi svi,

kako prebaciti na i off u ie3d?nekim ljudima je dao žice dokaz za to.kako dati ovo?jer kad smo promijenili metalne veze (žice) veličina, rezultati su uzimajući raznolika.kad idemo za izradbu, možemo koristiti pin dioda ili druge prekidače.čak i ako mi daju metalne žice za tu svrhu ne točnu veličinu žice dok radiš simulacija.vodič mene sa prijedlog procdure.s hvala unaprijed,

KBMani

Bok, KBMani:

Pokušajte definirati port za zastupanje dioda.Možete snagu luka biti na ili isključivanje na temelju IE3D/MODUA bez re-simuliraju.Pokušajte napraviti blizini luke u blizini električnih instalacija stanje u stvarnosti.Pozdravi.

draga Jian,

JA mogao ne dobiti bilo jasno detail.can li poslati mi bilo koji trening doc?Inače dajte mi korak po korak procedura.s hvala,

kbmani

Bok, KBmani:

Pretpostavljam da znate kako to simulirati sonda fed-antena na IE3D.Pretpostavimo ste sonda fed antenu sa diodom.Što trebate učiniti je sljedeće.

1.Graditi 2-porta za zastupanje sonda feed-a dioda.
2.Glumiti je.
3.Na trenutnu distribuciju ili zračenja, te bi trebao odrediti excitaiton za 1. luke ili jedan zastupa sonda-feed.Za 2. luke, te bi trebao odrediti nema pobude, a impedancija da zastupaju ili isključivanje države.Zatim, vaš rezultat je slučaj za svoju strukturu sa diodom ili isključivanje.

Bset pozdrav,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back