Kako da sudim prsten OSC osillate ili ne? Mislim pod simulacija

J

johnq_hu

Guest
JA naviknut iskoristiti 3 diferencijalne faze prsten OSC u PLL dizajne.Ali sada sam designning 4 faze jedan.Znam da se osnovna struktura.Moje pitanje je: 4 faze OSC svibanj oscilirati i Internet svibanj isto tako biti mrtvoj točki.Da li postoji način na koji možemo suditi da OSC nikada neće biti mrtvoj točki?

u potreba za provjeriti faze i dobit od oscilator otvorene petlje,

check Razavi knjiga o optičkim communicatin IC, ima poglavlje o oscillators vrlo zanimljiv

khouly

Mislim da vam je potrebna kako bi se osiguralo da se dobit u DC je dovoljno niska da ne uzrokuje oscilatora na zasun.Ja sam ne siguran, ali možda AC spojka može pomoći

Za prsten OSC.3-fazi je bolji od 4-pozornica u smislu podrhtavanje?Kako utvrditi broj pozornici?

Quote:

Za prsten OSC.
3-fazi je bolji od 4-pozornica u smislu podrhtavanje?
Kako utvrditi broj pozornici?

najprije treba osigurati iz petlje dobit i faza koje ste uspostavili pozitivne povratne informacije sustava na željene frekvencije, a to su, naravno, kao što reče gore ne kvaka na nulu frekvencije

2. morate uvjeriti da vam aktiviraju oscilator i da je proteklo vrijeme graditi, možete staviti početni uvjet za stvaranje razlika potencijala između 2 cvorove oscilacija, te procijeniti svoje vrijeme pokretanja potrebno, a ako koristite i vas trenutni izvori prednapon staviti filtar

xwcwc1234 wrote:

Za prsten OSC.
3-fazi je bolji od 4-pozornica u smislu podrhtavanje?
Kako utvrditi broj pozornici?

Pravedan dobiti> 10 (idealna situacija je> 1, ali proces može vas nogom u dobiti = 0.1)

Razavi (analogni IC knjige i PLL knjiga) ima dobar poglavlje o VCOPS: gamma1, 4 pozornici diferencijalna pozornici, ne jednu koja je završila

Pobrinite se da je sustav petlja negtive komentar na 0Hz, mislim.

Pobrinite se da je sustav petlja negtive komentar na 0Hz, mislim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back