Kako biste započeli s ARM

R

rujchai ung

Guest
Može bilo tko ugoditi pomoć mene? Ja stvarno želim znati i naučiti. : Oops:

Što u ne žele u ARM? Hardvera ili softvera? Vist www.arm.com gradilišta, skinuti neke materijale. Javite mi se u specifičan iz nesigurnosti. Pozdrav Poli Kitti

Ništa posebno ako u trebate u može me pitati .. znam ARM vrlo dobro. Pozdrav Poli Kitti

Poli Kitti: Želim ili hardvera ili softvera. Za hardver, ja sam u potrazi za jeftinim Starter Kit brodu dolaze s razvojem softverski alat, tako da ja mogu poigrati s ARM, baš kao što možemo učiniti s STK500 for AVRs iz Atmel. Za softver, ja sam u potrazi za IDE za ARM koji mogu vježbati na kodiranje, simulirajući i ispravljanje pogrešaka.

[Quote = rujchai ung] Poli Kitti: Želim ili hardvera ili softvera. Za hardver, ja sam u potrazi za jeftinim Starter Kit brodu dolaze s razvojem softverski alat, tako da ja mogu poigrati s ARM, baš kao što možemo učiniti s STK500 for AVRs iz Atmel. Za softver, ja sam u potrazi za IDE za ARM koji mogu vježbati na kodiranje, simulirajući i ispravljanje pogrešaka. [/Quote] Atmel ARM nije isti kao Atmel AVR!

[Quote = rujchai ung] Poli Kitti: Želim ili hardvera ili softvera. Za hardver, ja sam u potrazi za jeftinim Starter Kit brodu dolaze s razvojem softverski alat, tako da ja mogu poigrati s ARM, baš kao što možemo učiniti s STK500 for AVRs iz Atmel. Za softver, ja sam u potrazi za IDE za ARM koji mogu vježbati na kodiranje, simulirajući i ispravljanje pogrešaka. [/Quote] Ovo Hardver je veliki krug .. U trebati comunicate sa mnom saparatelly .. U može doći do mene na [email ] navya_prakash@yahoo.com~~V [/email], tiče Poli Kitti

U su zainteresirani za ARM7 ili ARM9 ili ARM11? Javite mi ur Zapažanje tiče Poli Kitty

Ti bi mogao koristiti unaprijed gameboy previše! : O jezgra sustav GBA je arm7tdmi tako, ako ste dobili: - gameboy unaprijed - flash kit - flash kartica ( http://www.gbax.com/ , na primjer) da bi dobiti kompletnu starter kit sa LCD zaslon u boji, zvuk, joystick, itd. .. GBA može koristiti ruke prevoditelje, GCC kompajler, itd.. >> www.ngine.de ako trebate više informacija: www.gbadev.org nadam se da to pomaže! :)

[Quote = rujchai ung] želim ni hardvera ili softvera. [/Quote] Vi svibanj uzeti u obzir Evaluator-7T od ARM, ovo je low-cost procjena platforma. Za razvojne okoline možda razmisliti o korištenju GCC alate ili ćete isprobati eval ver iz ARM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back