kako ac analiza sklopka-sklop kondenzator?

U

uil

Guest
ako želim učiniti ac analsis u sc circiut s hspice
mislim da ako ja izravno to, postoje mnogi krivo.
tko može pomoć mene?

JA naviknut simulat prospojni c filtre začin, ja se stavi na ulaz 2 izvora svaka s različitim frequancy i učiniti tranzijentni simulaciju, a zatim se fft o vremenu domene output

Primijeni na ulaz tijekom jednog sata razdoblje 1V i njih Comput je FFT od impulsni odziv, koji bi trebao biti jednak je frekvencijski odziv.Učestalost rezolucija ovisi o broju simulirani sat ciklusa.

bastos

ali ako želim compute buke
moram koristiti. buke u hspice
čujem da je način korištenja
izvor i induktor uzeti mjesto za kapu, ali ja ne znam da nije
tko može mi reći?
puno hvala

Za sc spoj na konvencionalni začinsko postoje neke metode.

1.Provjerite AC prekidač za svaku državu.Većina ima samo dva.Tako možete provjeriti output buke (ne spominju input output buke).Stabilnosti i tako dalje.

2.Za prijenosna funkcija pokrenuti tranzijentni s Gaussov slučajni izvora na input i događaj FFT.

3.Za korištenje linearnost 2 odabrati ton i zajedničke dominator frekvencija za dva tonove a_n_d sat.Pokrenite tranzijentni 3 puta zajednički dominator razdoblju.Napravite FFT s pravokutnim prozor u proteklih dva razdoblja.Tako da bi mogao promatrati spektralna curenje iz inital prijelazne.

AC i buke izravan je moguće samo uz spectreRF

puno hvala
ali ako u prvoj fazi
kondenzator je naplaćena ili je prazna
trebaju mi zamijeniti kondenzator s
jedan izvor napona, a zatim učinite druga faza
jeac abalysis? ali u ac ne mogu kwon kako mang napon je.
Kako mogu napraviti??

Za konvencionalne začin vam jedan AC za obje faze.Jednostavno mjerenje izlaznog buke.The AC prijenos ulaznih može biti nula, jer je prospojni države.

Ova metoda samo dva record densities buke tijekom vremena.Ona ne uzima u obzir buku hvatanje u kape i prijenosom to output.Imao sam problema u prošlosti s spectreRF radite sličnu analizu.SpectreRF je kombiniranje buke priloge iz svih izvora buke tijekom razdoblja od harmonijski odziv.Pa, što zahtijeva spectreRF je rezultat različit od nule prijenosne funkcije svakog od buke izvora na buku output analiza.Ali u sc sklop je prijenos putem pohrane.Tako buku napon zarobljeni u prvoj fazi koja ne transfer do izlaza u isto vrijeme je negleated.

Pročitao sam papir iz Gabor Teme nekoliko godina whci opisuju neki od difficulities analiziranje sc buke.Na praktičan način čini mi se sljedeće:

1.Koristite simulator koji bi mogao izvuci šum napona između dviju gustoća čvorova.

2.Koristite naponski kontrolirani izvor napona ako je 1.ne uspije.

3.Analyse šum napona gustoće preko svake kapu u svoj sklop sc.

4.Izračunajte rukom vrijeme diskretne prijenosne funkcije svakog kapu napon na izlaz.Imate dvije, svaka faza!

5.Fomulate je prijenosna funkcija u z-domeni

6.Kombinirajte napona densities buke na kape sa z-prijenos funkcija.

Via taj način te bi trebao imati točne izlazni napon gustoća šuma.

najbolji način da simuliraju SC sklopove je koristiti spektar od c (at) dence
pronađeno je da je c (at) dence prilagođeni IC i ver 5 pod Linuxom

spektar koristi algoritam koji je superimposes ac analiza nad trenutan analiza
što znači da možete lako simulirati prospojni C s predosjećaj, i mislim da su jedini ljudi koji koriste ovu algoritma, i to je tajna za simulator se nalazi u gornjem mixed signal dizajn

Imam program bilješke imaju sve detalje i kako simuliraju prospojni c koristeći ritam, pa ako netko zainteresiran, mogu uploadati

Da, molim učiniti.Ja sam znatiželjan o toj metodi.

bastos

ovdje je napomena o primjeni sc simulacije
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

hvala za odgovor, ali ne i svi imaju kadenca ver 5
imam samo 4.6.
ali hvala ti svejedno

nisam 100 posto siguran, ali vidim ništa neće prepustiti ovaj posao na IC ver 4
Mislim da će raditi s bilo kojom verzijom fina imaju predosjećaj kao simulator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back