Kako 4 pol, trostruki baciti prekidač rad?

Z

zmanultra

Guest
im stvarno zbunjeni o radu ove vrste prebacio trebam koristiti jedan jer preklopni omogućuje korisniku da bira između tri načina rada. može netko objasniti sklop za mene, im ja ne znam kako se to radi, ja googled ali nije mi pomogne ... : Cry:

4 pol znači da je ulaz od 4 terminala ..... Trostruka baciti znači da ove četiri ulaza mogu biti povezani s tri izlaza postavlja od 4 polova svaki .....

ja dont shvatiti što misliš: "4 ulaza može biti povezan s tri izlazne seta 4 polova svaki ....." im tako zbunjeni

su 4 ulazna terminala sadrže različit ulaz svaki .... i tamo tri seta izlaza koji svaki imaju četiri izlazne priključke .... ove ulazne stezaljke može biti spojen na bilo koji od tih izlaznog skupa .....

si rekao .... su 4 ulazna terminala sadrže različit ulaznog svaki .... misliš na 4 ulazna terminala sadrže različit izlaznu svaki ....

ya ... to je samo način gledanja koji se razlikuje ..... ove četiri terminali su ono što se podrazumijeva pod pojmom četiri pole .....

kako se to radi? recimo želim prvom načinu da bude isključen (bez napajanja) drugi način da imaju moć (signala), a treći način da imaju moć (Signal B) ja ne znam kako to ide na o tome ja nacrtao slika za da mi pomogne razumjeti ono što će se dogoditi. ja stvarno cijenim vašu pomoć A.Anand :)

ono što ste izvučeni je četiri pole double baciti .... ove 4 ulaza A, B, C, D išli zajedno i stoga ili E (I), f (i), G (i), H (i) će imati moć ili E (ii), F (ii), G ( ii), H (ii) će imati moć u bilo kojem trenutku vremena .... ako dodate trećine terminala E (iii), f (c), G (III), H (iii) onda je četiri pole triple baciti prekidač ..... ste u mogućnosti da ga razumijem .....

znate gdje u rekao da bilo E (i), F (i), G (i), H (i) će imati moć ili E (ii), F (ii), G (ii), H (ii) će imaju moć ..... to ovisi o tome što sam hraniti ulaza? i, koliko me zbunjuje je zašto dovraga ne e za primjer imaju dvije linije? Možete li to pojasniti?

hej E (i) i E (ii) su spojeni na različite sklopove ..... to neće biti spojen na isto mjesto kao što ste izvučeni u krug .... da li e (i) dobiva moć ili E (ii) dobiva moć ovisi o vama tj. na koje možete spojiti,, .....

A.Anand thanx ja razumijem sada. ja samo je potrebno vrijeme da sudoper u, ja undestand 100% sada :) ja ne gleda na actuall izlaze izvan EFG h ... svaki skup će dati drugačiji signal: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back